Pratite nas

Komentar

BOŽO PETROV: Gotovo sve je dogovoreno, postoje sitni detalji koji se trebaju riješiti

Objavljeno

na

Božo Petrov i danas je potvrdio da će u četvrtak predstaviti kandidate za ministre.

[ad id=”68099″]

Ispred središnjice Mosta Božo Petrov u srijedu je poručio da se danas definiraju završne stvari, a da će se sutra održati predstavljanje kandidata.

Potencijalne kandidata ni danas nije htio komentirati rekavši da se neće uvlačiti u tu priču.

‘Gotovo sve je dogovoreno, postoje sitni detalji koji se trebaju riješiti, ali vjerujem da nema nikakvih razloga da se vlada ne formira’, poručio je Petrov koji je rekao da će vlada imati dva potpredsjednika te da će ministarstvo gospodarstva i MUP biti resori kojima će upravljati Most.

Dotaknuo se i mogućeg bojkota oporbe.

‘Ja bih samo htio vidjeti hoće li netko bio konstruktivan ili ne, i ako im je stalo do toga da se stvari promijene kao što su govorili prvih pet tjedana, iako su neke druge stvari radili, ako im je stalo do toga da se nešto dobro odradi onda neće to raditi. Pa ćemo vidjeti kome je stalo do toga da Hrvatska ide naprijed, a kome je stalo do politikanstva’, rekao je Petrov i dodao da bi on i da je u oporbi podržao nešto što je kvalitetno.

Poručio je i da im je stalo do sloja ljudi koji čine većinu, te da su se zbog njih i upustili u borbu i to neće izdati.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari