Connect with us

Politički rentgen

Božo Petrov, lažeš!!! Ja sam zadovoljan radom Nacionalnog stožera i Vlade Republike Hrvatske!

Objavljeno

-

…“Danas u Hrvatskoj ne postoji osoba cijepljena ili necijepljena, lijeva, desna, liberalna, konzervativna koja je zadovoljna radom ovog Stožera. I upravo zbog loših rezultata rada Stožera smatramo da ovo parapolitičko tijelo nema pravo donositi odluke na razini zakona, pogotovo ne odluke poput covid potvrda koje selektivno ograničavaju prava ljudi”, istaknuo je Petrov…..

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

Ne samo da bezočno laže i manipulira Božo Petrov, već to čine svi iz Mosta, na čelu s vjeroučiteljem Miletićem i „velikim“ intelektualcima Raspudićima.

Lažu k’o Dobrica Čosić, lažu uporno i strasno opasno sugerirajući naciji da su u Hrvatskoj svi nezadovoljni mjerama Nacionalnog stožera i Vlade RH. Istina je sasvim drugačija! U svoje ime, tvrdim pred vlastitom savješću i pred kaznenom odgovornošću, da me nitko ni materijalno ni verbalno ne potiče svjedočiti suprotno ovim lažima iz Mosta.

Broj cijepljenih do sada, ogromni redovi za cijepljenje i testiranje danas, a nasuprot tome marginalan broj prosvjednika-antivaksera koji su nasjeli na laži Mesija iz Mosta, Lauca i Laucića, dokaz su da je istina sasvim drugačija!

A istina pokazuje da je ogromna većina hrvatskog naroda prihvatila, ili će prihvatiti poduzete mjere i tako svjesno, savjesno, moralno i odgovorno žrtvovati dio svoje slobode i komoditeta iz ljubavi prema domovini i nadasve zdravlju čitave nacije. Zdravlje osobe, obitelji sela, grada i nacije, prioritet je svakom zdravom razumu, jer bez zdravlja ne postoji ta sreća koja nas može voditi prema bilo kakvoj boljoj budućnosti.

Danas je glavna i najbitnija tema „zdravlje nacije“, a nakon toga sve ostalo što je legitimno, uključujući i utemeljene ili ne utemeljene kritike vladajućoj administraciji s namjerom da ih se svrgne s vlasti. Ako je jedini način rušiti ovu vlast preko leđa nacije lažući o zdravlju i metodama ozdravljenja koje su poduzete, onda su oni koji to čine klasični političko-ratni profiteri, jer pred našim očima se događa teški rat protiv pandemije na cijelom svijetu!

Božo Petrov laže da su svi nezadovoljni! Laže zato što sam ja zadovoljan! Zadovoljan sam što je Nacionalni stožer svojim mjerama uspio obuzdati Coivid-19 prije turističke sezone 2021., a to je rezultiralo fantastičnim turističkim rezultatima u ovim nepovoljnim okolnostima. Zadovoljan sam što su nas svjetske i europske epidemiološke službe prije turističke sezone pozicionirale u „narančastoj zoni“ zahvaljujuću mjerama Stožera i politici Vlade Republike Hrvatske, što nam je omogućilo da našu obalu posjeti preko 5 milijuna zadovoljnih turista.

Zadovoljan sam što je to rezultiralo rastom BDP-a od 9%, a zahvaljujući tome Hrvatska danas ima povijesni rejting međunarodnih financijskih institucija. To znači jeftinije zaduživanje, a to jeftinije zaduživanje na međunarodnom financijskom tržištu može se mjeriti milijardama eura državne uštede! Zadovoljan sam i hrvatskim približavanjem eurozoni, a s tim je zadovoljna i ogromna većina nacije, što dokazuje referendumski slom Hrvatskih suverenista o uvođenju eura. Zadovoljan sam hrvatskim približavanjem Schengenu što je u geostrateškom smislu prvorazredan događaj za našu nacionalnu sigurnost.

Zadovoljan sam i kupnjom višenamjenskih borbenih zrakoplova što je dokaz velikog ulaganja u OSRH nasuprot tvrdnjama trolova s Pantovčaka! Zadovoljan sam što su moji najbliži i ogroman broj osobnih poznanika preživjeli ovu tešku pandemiju zahvaljujući cijepljenju, redovnom testiranju, pridržavanju epidemioloških mjera i čestitam svima koji su svjesno žrtvovali dio svojih sloboda radi zdravlja domovine i nacije.

Da nije bilo mjera Stožera i Vlade Republike hrvatske, da nije bilo Alemke Markotić i Vilija Beroša i nadljudskih napora medicinskog osooblja, da nije procijepljeno oko 2,5 milijuna ljudi, da se nije pridržavalo mjera i testiranja, danas bi broj umrlih u Hrvatskoj vjerojatno premašio brojku od 50 000!? Dakako, ta mračna prognoza koristila bi jedino rušiteljima ove Vlade, a kada se to nije dogodilo laže se o nezadovoljstvu cijele nacije i poziva se na rušilačke demonstracije.
Možda u ovom ratu protiv pandemije nije uputno iznositi svoja osobna nezadovoljstva, a ima ih? Nezadovoljan sam što nacionalne manjine u Hrvatskoj odlučuju o parlamentarnoj većini i moglo bi se kazati da je istina da ogromna većina nacije dijeli to nezadovoljstvo. Kako je do toga došlo?

Ustavom Republike Hrvatske definirana su prava nacionalnih manjina i to im bez promjene Ustava nitko ne može oduzeti. Nakon što je Most srušio Karamarko-Oreškovićevu Vladu, bez obzira na to, u koaliciju ih je kao ravnopravnog partnera prigrlio Andrej Plenković, čime ih je zapravo nagradio i deklarativno im oprostio rušenje HDZ-a! Umjesto lojalnosti Plenkovićevoj Vladi, Most se infiltrirao u Vladi kao Trojanski konj s ciljem da sruše i tu HDZ-ovu Vladu. Rušenjem najboljeg ministra financija u povijesti Hrvatske Zdravka Marića pokušali su srušiti Andreja Plenkovića, a zapravo su srušili sebe dobivanjem zasluženog crvenog kartona. Njihovim opravdanim izbacivanjem iz Vlade RH, prirodno je ojačana pozicija nacionalnih manjina, Milorada Pupovca i SDSS-a! Dakle Most je ojačao njihovu poziciju u vladajućoj većini, a sada im te ojačane manjine služe kao udarni malj protiv ove Vlade.

Poziciju nacionalnih manjina u parlamentarnoj većini ojačao je i Miroslav Škoro bezglavim nasrtajima na Andreja Plenkovića tražeći njegovu ostavku, a danas svi oni zajedno nasrću na srpsko-hrvatsku neprincipijelnu koaliciju, koju su sami osnažili kao jedinu moguću u zadanim okolnostima. Ako su mislili da će Plenkovića prisiliti na prijevremene parlamentarne izbore ususret kriza, potresa i pandemije koja se valjala grdno su pogriješili? Jednostavno nema ni jednog valjanog dokaza da je ova vladajuća koalicija bilo čime naštetila nacionalnim interesima Republike Hrvatske!?
Kada iz ovih pozicija analiziramo Ćosićevske Laži Bože Petrova i Mosta, onda se trebamo vratiti na Mostove početne pozicije kada su izmišljeni za rušenje establišmenta, a HDZ im je bio i ostao prva stranka na ciljniku njihovih financijaša iz duboke države.

Zbog toga Mostove agende treba prokazati kao laži notornih anarhista što s bolešću, cijepljenjem, testiranjem i covid-potvrdama nema blage sveze. Da nema toga, njihov „vragoučitelj“ bi vjerojatno izmislio neku novu fetvu? S toga, od srca podržavam referendum Mosta, zato što će na tom referendumu doživjeti poraz kao Hrvatski suverenisti, poraz od naroda na kojega se lažući vehementno pozivaju!

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari