Božo Petrov podnio prijavu DORH-u protiv Ivice Todorića

11

Predsjednik Sabora i Mosta Božo Petrov danas je, kako  doznaje Večernji list iz Mosta, podnio kaznenu prijavu DORH-u protiv Ivice Todorića i uprave Agrokora zbog lažiranja financijskih izvještaja.

Na prijavu ga je motivirala izjava Jurija Solovjeva, prvog potpredsjednika ruske državne banke, koja je, istina, dan kasnije ublažena.

Da bi iz redova Mosta moglo doći do kaznene prijave protiv Todorića dalo se naslutiti već dan prije iz izjave bivšeg ministra gospodarstva Tomislava Panenića.

– Ako je sumnja opravdana, postoji mogućnost podnošenja kaznenih prijava protiv odgovornih osoba, jer ako su Nadzorni odbor i uprava kompanije lažirali financijska izvješća, onda je to kazneno djelo – izjavio je Panenić.

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Populizam prije lokalnih izbora. a glavna politika MOST-a je populizam,
  Božo sjedni.

 • Sivooki

  Veži konja gdje ti gazda kaže….

 • Kazimir Mikašek – Kazo

  Javna je tajna da je USKO u totalnom rasulu, horizontalno i vertikalno, pa zbog toga nema tko odraditi ovko složenu kriminalističku istragu kakvu zahtjeva Božina kaznena prijava. Naravno, to mu je prišapnuo Orepić i od svega ostaje samo puki populizam.

  Mostov ideolog Ivica Relković danas je na N1 otkrio Mostovu taktiku, a ona glasi. “Jedan korak lijevo, pa jedan korak desno i onda nazad u centar”: Nemaju svjetonazor, mogu sa svakim. Koji promiskuitet!? Čisti genderizam!

 • Sivooki

  Nova vrsta političara…
  Novi svjetski poredak…a tobože su iz crkvenih krugova…

 • Maks

  Bartulica je rekao “manje drzave a vise demokracije – znaci srusiti i ovaj rest od drzave sve denacionalizirati rasprodati postati EU nacijom . Isplati se na bitno net staviti Stijepo Bartulica u trazilicu prostudirati njegove upise, pakleni plan i smjer Josipovicevih Opus Dei masona , koliko su opasni vidilo se kad su instalirali Oreskovica i poceli upravljati drzavom kao “savetnici bez da je ijedan od njih dobio glas na izborima… Jos ovaj narod pravilno ne shvata koga je to Karamarko srusio prosle godine.

 • Maks

  Sve treba preuzeti Roglic i Mesicev uvozni loby , Ostojicev represivni aparat sad radi za Petrova i Roglica

 • Sivooki

  Pa i naš Pljunki ima ministre koje nitko ne bi postavio….

 • Maks

  Pa on i postavlja ministre u dogovoru s mostom . Preferencijalni glasovi garantiraju samo ulazak u sabor a ne ministarsko mjesto. Protiv Hasanbegovica je i most – oni nece rat sa crvenima – progovori li neko o tome kraj koalicije. Najkasnije kad Petrov prestane voditi sabor izbit ce rat HDZa i Mosta toliko moramo cekati, mozda i most postane desnica pa budemo zadovoljni.

 • Maks

  Postavit cu ti nesto na HO.

 • Sivooki

  Kako misliš “postane”..? Na koju foru?

 • Maks

  Fotelje su im drage a nesmiju ni ispasti krivci za nove izbore.