Connect with us

Komentar

BOŽO PETROV: Reorganizacija državne i lokalne uprave za 6 mjeseci

Objavljeno

-

Čelnici HDZ-ove Domoljubne koalicije i Mosta nezavisnih lista nastavljaju dogovore o formiranju Vlade. Prije nastavka razgovora, sastalo se Nacionalno vijeće Mosta, nakon čega se Božo Petrov obratio medijima.

[ad id=”68099″]

Najavio je da će vladajućima trebati pola godine za preustroj države i lokalne te regionalne samouprave, ali i da e razgovori na tu temu nastavljaju u iduća dva tjedna i to vjerojatno na dnevnoj bazi.

“Formirat će se tim ljudi zajedno s Domoljubnom koalicijom, da bi se napravio kvalitetan plan za preustroij ministarstava, agencija, državnih ureda i organizacija”, kazao je Božo Petrov. Prijedlog Domoljubne koalicije je “na tragu onog za što smo se zalagali od početka”, kazao je, kako po pitanju državne i javne uprave, tako i po pitanju lokalne i regionalne samouprave.

To još treba razmotriti i zbog akreditacije za EU fondove, jer može doći do odgode povlačenja novca iz EU fondova, zato će se uzeti malo dulje razdoblje, dodao je.

Božo Petrov izbjegao je odgovor na pitanje o izjavi Nikole Grmoje da je Petrov bio praćen. Grmoja je također kazao da imaju “indicije, a ne dokaze” i da su to navodno prisluškivanje prijavili saborskom odboru.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari