Connect with us

Šport

Braća Sinković u finalu EP-a

Objavljeno

-

Foto: Arhiva

Hrvatski dvojac bez kormilara Valent i Martin Sinković plasirali su se u finale Europskog veslačkog prvenstva u talijanskom Vareseu.

Valent i Martin Sinković bili su najbrži u svojoj polufinalnoj skupini s vremenom 6:35.67 ostavivši iza sebe Rumunje i Francuze.

Finale je na rasporedu u nedjelju u 12:36 h.

“Gotovo je polufinale. Dobili smo Rumunje, ne lagano ali dosta kontrolirano. Cijelu utrku smo se osjećali da možemo još dati ako treba tako da smo stvarno zadovoljni s ovim što smo pokazali,” rekao je Martin Sinković.

Drugo mjesto osvojili su Rumunji Marius-Vasile Cozmiuc i Ciprian Tudosa s dvije sekunde zaostatka, dok su treći bili Francuzi Thibaud Turlan i Guillaume Turlan sa nešto više od šest sekundi zaostatka.

U drugoj skupini najbrži su bili Talijani Matteo Lodo i Giuseppe Vicino s rezultatom 6:35.46.

“Bila je stvarno dobra utrka i jako dobro tehnički odrađena što je nama važno u dvojcu bez kormilara. Pokazali smo ono što smo radili na treninzima zadnjih mjesec i pol dana i svi smo jako zadovoljni. Međutim, znamo da je sutra nova utrka i svi kreću od nule. Treba se ponovno pokazati u najboljem svjetlu, ali idemo sa samopouzdanjem i jedva čekamo,” dodao je Valent Sinković.

U drugoj skupini najbrži su bili Talijani Matteo Lodo i Giuseppe Vicino s rezultatom 6:35.46.

“Bila je stvarno dobra utrka i jako dobro tehnički odrađena što je nama važno u dvojcu bez kormilara. Pokazali smo ono što smo radili na treninzima zadnjih mjesec i pol dana i svi smo jako zadovoljni. Međutim, znamo da je sutra nova utrka i svi kreću od nule. Treba se ponovno pokazati u najboljem svjetlu, ali idemo sa samopouzdanjem i jedva čekamo,” dodao je Valent Sinković. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas