Connect with us

Događaji

Branitelji iz Savske na razgovoru s predsjednicom

Objavljeno

on

Branitelji koji već 130 dana prosvjeduju u Savskoj 66 na Pantovčaku o svojim problemima razgovaraju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. No, to ne znači da bi na zahtjev predsjednice prekinuli prosvjed – otići će tek kad se ispune njihovi zahtjevi za ostavku ministra branitelja Predraga Matića i njegovih dvoje suradnika, najavili su.

image1_01
‘Poslat ćemo dopis premijeru, predsjedniku Sabora, Ustavnom sudu, Crkvi, kako bismo ih upoznali sa situacijom hrvatskih branitelja, ali i društva, najavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Đuro Glogoški. Potporu braniteljima pružila je i Udruga Blokirani, a Glogoški je najavio ‘skup zajedništva’ u travnju. Na konferenciji se pojavio i Zoran Erceg, veteran koji je preko Facebooka pozvao na otpor protiv prosvjednika i okupio više od 12.000 fanova. Kako je rekao, došao je jer je osjetio potrebu javiti se svojim suborcima s kojima je do sada razgovarao samo preko medija.

Predsjednik Udruge specijalne policije Josip Klemm je nakon konferencije novinarima poručio izjavio neka zamisle konferenciju za novinare koju je organizirao HDZ i na nju došao govoriti Milanović, ili obratno konferenciju za novinare SDP-a na kojoj je Karamarko.

Pokazali smo im što je demokracija, rekao je Klemm naglašavajući kako su lijepo primili branitelja Ercega koji misli drukčije od njih.

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari