Connect with us

Magazin

Branko Uvodić potvrdio povratak emisije ‘Lijepom našom’

Objavljeno

on

Nakon što je krajem srpnja u javnosti odjeknula vijest kako je dugogodišnji HRT-ov voditelj Branko Uvodić, poznat kao voditelj emisije ‘Lijepom našom’, dobio otkaz na spomenutoj televiziji, o svemu se tada oglasio i HRT koji je u službenom priopćenju za javnost objasnio kako, između ostalog, 66-godišnji voditelj nije dobio otkaz već je stekao uvjete za redovnu starosnu mirovinu.

Također, HRT je tada naglasio i kako će, ako se steknu uvjeti za ponovno snimanje spomenute emisije, koje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa, razmotriti ponovni angažman Branka Uvodića. Sada, kako piše portal Mirovina.hr, jedan od omiljenih voditelja HRT-a potvrdio je povratak dugogodišnje emisije.

‘Ovih dana bio sam na sastancima na HRT-u i ‘baba može mirno spavati’. Dogovoreno je da, čim se steknu epidemiološki uvjeti, emisija ide dalje’, ispričao je Branko za spomenuti medij ne skrivajući oduševljenje što će svojom emisijom ponovno uveseljavati brojne obožavatelje koji su bili revoltirani kada su prvotno ljetos čuli da više neće moći gledati omiljeno im televizijsko lice.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari