Connect with us

Brdsko-biciklistički maraton “Putovima šverca duhana” okupio bisikliste iz pet zemalja

Objavljeno

on

Međunarodni brdsko-biciklistički maraton “Tobacco road-Putevima šverca duhana”, kojim je u nedjelju promoviran Biciklistički park Prenj, imao je uspješnu premijeru.

sverc duhanaU okviru ovog maratona, raspoređenog u četiri kategorije, osim iz BiH, nastupili su natjecatelji iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije.

Pobjednik u kategoriji “Elite” odnosno velikog maratona je Aleksa Crnčević iz Banje Luke, a slijede Pavao Roset iz Zagreba te Miloš Nikčević iz Beograda.

U kategoriji “Masteri” pobjedu je odnio Goran Stijak, također, iz Banje Luke, drugo mjesto je pripalo Jošku Fržopu iz Vodica, a treće je osvojio Sašo Ćosić iz Nove Gorice.

Među ženama prva je bila Anabela Kiršić iz Zagreba, a druga Lejla Tanović iz Sarajeva

Pobjednik u kategoriji “Hoby”je Bojan Vego iz Mostara, drugi je bio Ivan Gakić iz Sarajeva, dok je Filip Kovačić iz Širokog Brijega zauzeo treće mjesto.

Antonio Barać iz Livna pobjednik je kategorije “Juniori”.

Inače, u okviru Biciklističkog parka Prenj, Turistička zajednica HNŽ je označila oko 360 kilometara nekategorisanih i šumskih puteva koji su idealni za bavljenje brdskim biciklizmom. Postavljena su četiri info panoa na kojima su prikazane mape označenih područja i to u Konjicu, Jablanici, Boračkom jezeru i na Rujištu, priopćeno je iz Udruženja “My Way” Mostar.

>>’Putevima šverca duhana-Tobacco Road‘.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari