Connect with us

Balkan

Brnabić: Planirano je Vučićevo ubojstvo. Dugo i detaljno…

Objavljeno

on

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je bilo planirano ubojstvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a da su navodi o prisluškivanju Vučića i afera ‘Jovanjica’ pokušaji državnog udara.

‘Planirano je dugo i detaljno. Formirane su paralelne strukture u MUP-u i vođene su kampanje u tajkunskim medijima, koje su prenosili mediji u regiji kako bi Vučića dehumanizirali i od njega i njegove obitelji napravili kriminalni klan’, rekla je Brnabić za TV Pink.

Atentat je trebao biti izvršen na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu, 27. siječnja ove godine, kazala je Brnabić no nije navela detalje kao ni zašto tužiteljstvo nije pokrenulo postupak protiv odgovornih.

‘Kada bi strijeljali Vučića, oni bi napravili narativ da je to prirodno: ‘Tko zna u što je sve umiješan i on i njegova obitelj’. Mnogo toga je bilo u MUP-u. Monstruozno koliko je bila dobro povezana ta mreža’, istaknula je Brnabić.

Naglasila je da se nadležne službe bave tim slučajevima i da neće biti zaštićenih, bez obzira na ‘ime i prezime, funkciju i stranačku pripadnost’.

Brnabić je kazala da se na Vučića vrši pritisak ‘napadima’ na njegovog sina, Danila, jer mu ‘ne mogu’ zamjeriti ništa u vezi s ekonomskim i političkim pitanjima.

‘Znate što mu je slaba točka i krenete udarati na Danila bešćutno. Vi kriminalizirate jednog mladića, on je stalno na naslovnim stranama tajkunskih dnevnih novina i tjednika’, dodala je Brnabić, prenosi Jutarnji List.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari