Connect with us

Lifestyle

‘Brucošijada 2014’ u Mostaru uz Jelenu Rozgu

Objavljeno

on

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove godine će novim studentima poželjeti dobrodošlicu tradicionalnim glazbeno-zabavnim događajem ”Brucošijada 2014” koji će se održati u četvrtak, 23. listopada.

'Brucošijada 2014' u Mostaru uz Jelenu RozguOvaj brucoški događaj, na koji su pozvani i stariji studenti, ali i svi drugi koji vole dobru zabavu, ove godine je posebniji po tome što se po prvi put održava u dvorani na Bijelom Brijegu i što je za feštu po prvi put zadužena- pjevačica.

Dobra fešta ove godine je povjerena kraljici hrvatske estrade Jeleni Rozgi, jednoj od najtraženijih pjevačica u regiji, koja svojim nastupima puni velike dvorane, pa je stoga i bila logičan izbor za ovu veliku studentsku proslavu.

Osim Jelene Rozge, petosatni program, koji će početi već u 20 sati, svojim nastupima će upotpuniti i studentski bendovi, a planirano je i izvlačenje bogate tombole.Ulaznice za „Brucošijadu 2014“  u prodaju stižu početkom idućeg tjedna po cijenama 8 KM za studente i 10 KM za sve ostale.

Pretprodajna mjesta će biti Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, info pult Mepas Mall-a i Forest lounge bar u Orci.

pogled.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari