Connect with us

Lifestyle

VIDEO: Brze žestoke i željne kave: Peugeotom preletjele preko mosta u Tisnom pa otišle u kafić

Objavljeno

on

Nepoznata vozačica (stara između 45 i 50 godina), preletjela je žutim Peugeotom jutros nešto iza 9 sati tišnjaski most dok je bio podignut najmanje 2,5 metara, potvrdio je za Šibenik.in mostar Tome Mejić Sidić.

“Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila i preletjela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i pol metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sjedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu vjerovati da je uspjela. Ja sam bio uvjeren da će se prevrnuti”, rekao je mostar i dodao da je s vozačicom u Peugeotu bila još jedna žena.

Čulo se kao da je bomba pukla, rekao je Tišnjanin koji radi u zgradi blizu mosta.

“Zaletjela se brzinom od najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane i nastavila voziti sve do kafića i tamo se zaustavila. Grunulo je strašno, od siline udara svi zračni jastuci su se otvorili u autu, ali mislim da nisu ozlijeđene niti ona, niti njezina suputnica. Mislim da je vozačica iz Murtera”, rekao je drugi svjedok.

Međutim, nije prvi put da netko pokuša prijeći most dok se diže i tako uštedjeti vrijeme. Mostar Tomo jutros objasnio je da je jednom čovjek traktorom pokušao prijeći već podignuti most, a i neki drugi pokušavali automobilom. No nitko to nije učinio pri ovoj brzini.

Ipak, neki su uvjereni da vozačica taj most nije mogla prijeći pri takvoj brzini.

Popodne je stiglo i objašnjenje neobične “akcijske” scene koja se odvijala jutros. Naime, most u Tisnom diže se dva puta dnevno, u 9 sati i potom u 17 sati, kako bi kroz tišnjanski kanal mogli proći brodovi.

Nedugo nakon 9 sati most je već bio podignut oko metar i pol, no Šibenčanka je unatoč tome nastavila vožnju i uspjela “sletjeti” na drugi kraj kanala.

Vozačica je izjavila da ju je u trenutku prelaženja mosta zaslijepilo sunce te da zbog toga nije vidjela da se most diže, rekla je glasnogovornica šibenske policije, Marina Kosor, prenosi Šibenik.in.

Sve je prošlo bez ozlijeđenih, a vozačica je platila 250 kuna kazne zbog nepoštivanja prometnih propisa.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari