Connect with us

Hrvatska

Brzi spoj od 36 pitanja s političarima Mostara

Published

on

Vijeće mladih Grada Mostara u suradnji s Agencijom lokalne demokracije Mostar uz podršku Vijeća Europe i uz financijsku podršku Lihtenštajna će u periodu od kolovoza do listopada implementirati projekat „Speed date a politician-36 klučnih pitanja za mlade Mostara”.

Cilj projekta „Speed date a politician – 36 ključnih pitanja za mlade grada Mostara” jeste povećati odgovornost i sudjelovanje mladih političara na političkoj sceni Mostara te povećati motivaciju mladih za izlazak na izbore 2014. godine.

Zašto Mostar i ovaj projekat? Da krenemo od činjenice da je to jedini grad u kojem nisu održani lokalni izbori. Razloga za to je mnogo, posljedice su još strašnije. Postoji li lijek za ove razloge?! Rijedak ali ne i nemoguć. Ovaj projekt je jedan mali pencilin i svijetla točka na kraju mostarskog tunela.

Ideja projekta jeste da mladi ljudi postave 36 ključnih pitanja mladim političarima koji predstavljaju budućnost Mostarske političke scene i koji će se boriti za bolju budućnost u našem gradu. “Brzi spoj sa političarima” bit će snimljen, dokumentiran i objavljen na web stranicama Vijeća mladih Grada Mostara (www.vmgm.org) i Agencije lokalne demokracije Mostar (www.ldamostar.org).

Posao? Socijalna zaštita? Korupcija? Mito? Poticaji? Kako aktivrati mlade?

Želimo čuti odgovore od naših budućih predstavnika na političkoj sceni, navodi se u priopćenju.
izvor:dnevnik.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari