Connect with us

Politika

Bu! Bu! Milanović nas je baš zaplašio! No neće mu proći protuzakoniti naum o privatizaciji HV-a

Objavljeno

-

Predsjednik Andrej Plenković: Milanović sramotno, bezobrazno & lažno govori o HDZ-u kao o nacističkoj stranci. Ispod svake je razine nazivati Mario Banožić „gaulajterom”.

Ako tko ne zna, gaulajter je lokalni čelnik Hitlerove Nacionalsocijalističke radničke partije, piše HDZ na facebooku.

Nisam zamijetio da je itko reagirao na tu uvredu na račun ne samo ministra obrane, nego i članova HDZ-a i svih Hrvatskih građana koji su nam na izborima dali povjerenje da vodimo Vladu RH i upravljamo državom.

Milanoviću ove godine očito nije bilo dovoljno to da krši zakone o sudovima, državnim blagdanima i obrani & da #COVID19 izjednačava s karijesom. Jučer je pak ustvrdio da ne treba nositi maske. Umjesto da pomogne borbi protiv opasnog virusa, namjerno zbunjuje građane. I može on ne znam kakvim sve više prijetnjama o „blokadama“ & „aktiviranju članka 144. Ustava RH pokušavati prikriti svoje nezakonitosti, ponovit ću: neće mu proći naum o privatizaciji i politizaciji pobjedničke Hrvatske vojske.

Bu! Bu! Baš nas je zaplašio! To je sve bura u čaši vode. Kad-tad će se morati početi ponašati u skladu sa zakonom. A što se tiče odnosa spram Hrvatskih vojnika, upravo im je on kao premijer ukidao materijalna prava, smanjivao izdvajanja za HV, dok u 5 godina našeg mandata ona kontinuirano i konzistentno rastu.

Donijeli smo i odluku o nabavi borbenih aviona & vratili Hrvatsku vojsku u Vukovar, Grad Heroj, u Ploče, Sinj, Varaždin i Pulu iako su SDP i Milanović tvrdili da je to – nemoguće, objavili su iz HDZa na facebooku.

Plenković: Nisam stigao iz Glasgowa pratiti ‘što je Milanović sve nalupetao u Vukovaru’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari