Connect with us

Budi kum obitelji

Published

on

Voda se povukla, no iza nje su ostala potpuno uništena naselja, a mnoge obitelji bez naj osnovnijih stvari za život. Potaknuti njihovim teškim sudbinama ljudi dobra srca u želji da im pomognu, neprestano smišljaju akcije. Najnovija je ”Budi kum obitelji”, a krenula je iz Zaprešića.

Akciju je pokrenuo Tomislav Iličić koji od prvog dana pomaže poplavljenima i točno zna što im treba – namještaj i bijela tehnika.

Obitelj Brnić iz Račinovaca ima novog kuma. Nisu ga sami izabrali već je on izabrao njih. Tako je zamišljena akcija “Budi kum obitelji” u kojoj jedan donator pomaže jednoj obitelji u nevolji. Donacijom su odlučili kupiti rabljeni namještaj pa će tako uspjeti opremiti gotovo cijeli dom.

Prvi “kum” donator je gospodin Đani Jerković s otoka Brača. Pred kamere nije htio, poručuje samo da mu je drago što je mogao nekome izravno pomoći.

Organizatori ove akcije putem Facebook stranice traže nove donacije i “kumove” koji će pomoći obiteljima u potrebi. Dobrodošao je svatko tko ima srca i sredstava.

 

HRT/TC

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari