Connect with us

Budimir s podrškom birača manjom od 1 posto- uvjeren u pobjedu

Objavljeno

-

Predsjednik SPP-a i nametnuti predsjednik Federacije BiH Živko Budimir i dalje je uvjeren da će pobjediti na izborima u listopadu i zasjesti u fotelju hrvatskog člana Predsjedništva BiH.[su_spacer]

zivko3Ja očekujem pobjedu, i mislim da to očekivanje nije nerealno. Ne može nitko osim dragog Boga reći tko će pobijediti u ovom trenutku, ali da ne očekujem pobjedu i da ne mislim da imam vrlo realne šanse pobijediti, ne bih se ni kandidirao za izbore, izjavio je Budimir gostujući na u Dnevniku TV 1.

Inače, osim dragog Boga, renomirane agencije koje se bave istraživanjem javnog mjenja s 99- postotnom sigurnošću mogu prognozirati izborne rezultate stranka ,koalicija i predsjedničkih kandidata.

Za Živka Budimira, koji je s bilboarda Hrvatima porućiva “neću izdat ja”, na prošlim je izborima glasalo 2 tisuće birača, zahvaljujući čemu je, kao kandidat HSP-a izabran u skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije. Budimir je, nedugo potom izdao hrvatsku biračku volju pristavši da ga bez većinske podrške hrvatskih birača, podrže većinske bošnjačke SDP i SDA i, pučem, ustoliče za predsjednika Federacije BiH.

Budimiru je sada država BiH s jednim predsjednikom i jednom vladom i ekonomskim regijama iznad svega. Vjeruje kako će unitarističkom pričom, prilagođenom bošnjačkom uhu osvojiti 150 tisuća glasova i postati “novi Željko Komšić”.

Prema rezultatima istraživanja, koje je proveo američki NDI-a, Budimira i njegovog SPP-a nema, međutim, “ni na mapi”- ni među onima  za koje bi glasalo 1 posto glasova birača, no on je i dalje uvjeren u pobjedu./HMS/

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari