Connect with us

Najave

Budnica – Frano Čirko i Željko Sačić

Objavljeno

-

Saborski zastupnik Suverenista Željko Sačić i predsjednik Generacije obnove Frano Čirko će u Budnici, u četvrtak, 20.svibnja u 20 sati na Osječkoj TV, u 20 i 05 na Mreža TV Zagreb, Dalmacija TV Split i Diadora TV Zadar, te u petak u 21 sat na SBTV razgovarati s Markom Ljubićem o političkim odnosima i prilikama u Hrvatskoj, nakon prvog kruga lokalnih izbora.

Može li Škoro računati na potporu svih nacionalno- kršanskih snaga u Zagrebu usprkos nevjerojatno incidentnom, često prljavom putu njegovog promidžbenog medijskog stroja, koji mjesecima, pa i godinama upravo pod Škorinim pokroviteljstvom vrijeđa na osobnoj razini svakoga tko ima drugačije mišljenje ili tko izrazi i najmanju sumnju ili kritiku u Škoru i njegove najbliže suradnike? Mogu li ljudi nacionalnog profila, usprkos potpunoj im neprihvatljivosti platforme Možemo, prijeći preko toga? Hoće li se brutalna bitka i neprijateljstvo na tzv.desnici za isto biračko tijelo pokazati kao ključni razlog političkog uspjeha radikalne ljevice?

Treba li i hoće li Škoro pozvati lidere nacionalno- kršćanskih, centrističkih i desnih stranaka i inicijativa u savez za Zagreb i što bi značio takav poziv u praktičnom smislu za razvoj izbornih pravaca u Sisku, Splitu, Osijeku, Vukovarsko- srijemskoj županiji?

Hoće li, i može li, Škoro poduprijeti Željku Josić nasuprot Ikić Baniček u Sisku ili Vicu Mihanovića nasuprot Puljka u Splitu, hoće li Škoro u savezu sa SDP-eom i Možemo u Osijeku nasrnuti na Radića, usprkos viteškoj nacionalnoj reakciji Ivana Anušića u Zagrebu?
Sve su to pitanja koja otkrivaju istinu i realnu vjerodostojnost.

Zašto se, nadalje, 147.000 glasova koje je dobio Tomašević predstavlja golemom potporom, iako Zagreb ima oko 690 tisuća registriranih birača? Je li Zagreb crven ili ne postoje prihvatljive nacionalno- kršćanske politike velikoj većini njegovih stanovnika?

Britki političar i ratni junak Željko Sačić telefonski, mladi urbani nacionalist Frano Čirko u studiju Budnice, jamstvo su poštenog i nacionalno osviještenog svijetla na pokušaje stvaranja medijske i virtualne magle nad Hrvatskom.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari