Connect with us

Najave

BUDNICA O DEKLARACIJI HRVATA BiH

Objavljeno

on

S jednim od inicijatora Deklaracije o položaju hrvatskog naroda u BiH, predstavnikom Matice Hrvatske iz Tomislavgrada Mijom Tokićem u Budnici, 03.lipnja, četvrtak, na TIjelovo s početkom u 20 sati na Osječkoj TV, u 20 i 05 na Dalmacija TV Split, Diadora TV Zadar i Mreža TV Zagreb, te u petak, 04.lipnja u 21 sat na SBTV razgovarat ćemo o načinu ostvarivanja suverenosti hrvatskog naroda u BiH.

Zašto Deklaracija hrvatskih intelektualaca upravo danas, koji su razlozi, a koji motivi za donošenje Deklaracije, je li suverenost Hrvata moguće ostvariti bez hrvatske republike u BiH, kako će se Deklaracija reflektirati na službenu politiku HNS u Mostaru, kako će na nju reagirati službeni Zagreb, Sarajevo, kako međunarodna zajednica?

Je li moguće osigurati trajnu sigurnost Republike Hrvatske bez suverenosti Hrvata u BiH? S obzirom na burne reakcije probošnjačkih medija i bošnjačke politike na poruke predsjednika Sabora Jandrokovića, bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati na izravnije poruke u biti iste nacionalne hrvatske politike. Budnica s Mijom Tokićem na Tijelovo.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari