Connect with us

Najave

Budnica sa Željkom Kekićem – enigma Milanović

Objavljeno

-

Gost Budnice sutra, ponedjeljak 05. srpnja, je iznimno zanimljivi i relevantni bivši obavještajac Željko Kekić.

S obzirom da se mandat predsjednika Milanovića pretvorio u prvorazrednu političku enigmu, jer svojim postupcima i porukama izaziva čitav niz dvojbi i pitanja sa svih strana javnog i političkog spektra, vrijeme je ozbiljno rasvijetliti tu enigmu. Tko je predsjednik Zoran Milanović?

Što Hrvatskoj u aktualnim međunarodnim procesima, ali i u sklopu unutrašnjih političkih sukoba znači pristupanje države NATO i EU centru protiv hibridnog djelovanja stranih država i hoće li ta pristupnica ojačati Hrvatsku u permanentnom obavještajnom ratu sa Srbijom?

Je li inicijativa Bože Vukušića i Vice Vukojevića o objavljivanju popisa bivših suradnika kolokvijalne UDBA-e prilog praktičnoj lustraciji ili se iza toga krije nešto drugo?

Kakvu poruku država šalje odnosom prema Miši Hrastovu i kakav to utjecaj može imati na ukupnu nacionalnu sigurnost u perspektivi ugroze i obrane zemlje u budućnosti?

Je li koncept Zakona o civilnim žrtvama s javnim i političkim dvojbama potencijalno opasan za stabilnost Hrvatske?
O svim ovim pitanjima razgovarat ćemo u Budnici, koju možete gledati u ponedjeljak, 5.7., u 20 sati na Osječkoj TV, u 21 i 30 na Mreži TV Zagreb, Dalmaciji TV Split i Diadori TV Zadar, te na SBTV u 21 sat.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari