Connect with us

Gost Kolumne

Bugojno je samo jedna od desetak hrvatskih Srebrenica

Objavljeno

on

Samo okupatori, agresori, ubojice, zločinci, genocidisti, izmišljaju i provode najveća poniženja prema okupiranom narodu. Poglavito je ta okupatorsko agresorska kreativnost raširena u Bosni i Hercegovini, izmišljana i dorađivana u polutisućljetnom neprekinutom periodu turske okupacije.

Tamo gdje su Turci zaustavljeni, nažalost ne i iz Bosne i Hercegovine trajno protjerani, uspješno su nastavljali, i nastavljaju njihovi potomci, bilo kojeg imena kojeg su sami sebi nadijevali, Turčin, Neopredijeljen, musliman, Musliman, Bošnjak, ili kako se najviše vole samonazivati “Potomci Osmanlija”, kojima je „Turska mati tako je bilo i tako će ostati“.

Zbog toga se u Bosni i Hercegovini kaže među hrvatskim katoličkim žrtvama Osmanlija, Turska je prognana iz Bosne i Hercegovine, ali nije i Turčin. To i jest razlog da je osmanizam najgenocidnija ideologija zabilježena u ljudskoj povijesti i danas aktivan, u mnogim brutalnostima na bosansko hercegovačkoj teritoriji.

Ono što je čini tako strašnom i brutalnom, pa i nepobjedivom, vidljivo je i u njenom povratku u Bosnu i Hercegovinu tako da veleizdajnik Izetbegović, tu zajednicu Bošnjaka, Hrvata i Srba, ostavlja u amanet sultan Erdoganu, što je potvrda da je svijet nije mogao, ili nije smio kazniti za tako strašan genocid, crkvocid. Zbog toga se i vraća u krvavom i brutalnom izdanju i u Armeniju, Siriju, Kurdistan, vratila se na Cipar, i osvajačko okupatorski se vraća u Grčku.

No kroz cunamijsku vojnu bujicu islamskih migranata, na velika bosanskohercegovačka vrata juriša na Beč i usmjerava na ostatak Europe. A u bosansko i hercegovačkoj krčmi u kojoj su Alijinim prekidačem nazvanim Islamska deklaracija pogasili sva europska, civilizacijska, demokratska, svjetla slobode, jednakosti, ravnopravnosti i pravde, svom agresorsko okupatorskom silinom usmjerili su se u novi vid prisilne islamizacije kroz desuvereniziranje i dekonstituiranje suverenog i konstitutivnog, gotovo do ahdnaminih dimenzija, porobljenog hrvatskog naroda.

Osmanizam su nazvali građanizam, samo kako ne bi u sepetima odvodili mušku katoličku djecu u janjičarenje u Tursku, nego ih legalno i legitimno islamgrađanizirali u jednoj bošnjačkoj školi pod jednim bošnjačkim vjerskim krovom. Pod krovom Alijine džamije koju muslimanski okupatori planiraju graditi u okupiranom i etničko vjerski čistom, bošnjačko muslimanskom Bugojnu.

To je ono najveće poniženje za okupirani hrvatski narod kada muslimanski genocidni okupator gradi džamiju na masovnim grobnicama Hrvata, žrtava Alijinog vjerskog fundamentalizma i političkog radikalizma čistog muslimansko bošnjačkog teritorija.

U Alijinoj politici čistog muslimanskog teritorija vidi se najcrnji oblik njemačkog poraženog, od svijeta kažnjenog, nacizma, i nekažnjenog turskog osmanizma.

Uz te dvije povijesno najcrnje ideologije nekažnjeno prolazi i bošnjački islamizam, kojim najbrutalnije ugrožavaju prava članova obitelji poubijanih bugojanskih Hrvata, na čijim kostima će se graditi džamija onog zločinca koji ih je poubijao i prognao, a čije pristalice i danas kriju masovne grobnice izmasakriranih hrvatskih civila, djece i branitelja.

Bez obzira na to što se sve džamije iz vremena turske okupacije u Bosni i Hercegovini nazivaju po turskim okupatorima, ova koju planiraju graditi također po okupatoru Izetbegoviću, uvrjeda je ne samo za prognane i poubijane Hrvate Bugojna, nego i za sve hrvatske žrtve muslimanske agresije diljem okupiranih hrvatskih prostora kroz koje je prošla njegova zločinačko teroristička armija Muslimana, vehabija, mudžahedina, Komšića, Iranaca, Afganistanaca, Turaka.

Kao vrhovni zapovjednik te, po brutalnostima ponašanja prema zarobljenim i ubijenim hrvatskim žrtvama i onim preživjelim prognanim, no ništa bolje ni prema povratnicima, isilovske armije znao je za njih, budući da ih je i planirao a time i sudjelovao u svim počinjenim zločinima.

Vjerojatno za te zasluge zločina i namjeravaju mu graditi džamiju u Bugojnu, u gradu u kojem je kao osvajač Silni i uzviknuo “crkvena zvona zvone za hajvan”.

Gradnja Alijine džamije na masovnim grobnicama okrutno ubijenih bugojanskih Hrvata, i na uzurpiranoj zemlji 15 tisuća prognanih, znak je da vjerski beha rat traje i danas, i da bošnjačka politika nastavlja s etničkim i vjerskim čišćenjima okupiranih hrvatskih teritorija. Bugojno je samo jedna od desetak hrvatskih Srebrenica, u kojima je poubijano nekoliko tisuća nedužnih hrvatskih staraca, žena, djece, branitelja i nekoliko fratara.

Kroz desetke logora što ih zločinačka Alijina armija, nacionalističkih radikala i vjerskih islamskih fundamendalista, isplanirala i otvorila po beha prostorima koji su trebali biti u granicama planirane beha Džamahirije, prošlo je hrvatskih više od dvije tisuće zatočenika, među njima i svećenika i časnih sestara.

Te stravične posljedice muslimanske agresije etničkog čišćenja hrvatskog teritorija zadužbine su investitorima gradnje džamije Aliji Izetbegoviću, ratnom zločincu kojeg je samo smrt spasila od haaških progona za počinjeni genocid nad hrvatskim narodom.

Bošnjački govor o miru i zajedničkoj beha zajednici, i u njene temelje ugrađivati tolike nekažnjene muslimanske zločine, od kojih je i gradnja džamije vrhovnom zapovjedniku i planeru tih zločina, i još k tomu na masovnim hrvatskim grobnicama koje četvrt stoljeće nakon muslimanske agresije Bošnjaci skrivaju, nije ništa drugo nego nastavak tih zločina, i agresije, do potpunog istrjebljenja hrvatskog identiteta u kraljevini hrvatske kraljice Katarine.

Vinko Đotlo

* Stajališta i mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR