Pratite nas

Pregled

Bujanec: HDZ AUSTRALIJE I NOVOG ZELANDA – PROTIV RATIFIKACIJE ISTANBULSKE KONVENCIJE!

Objavljeno

na

Dan uoči velikog prosvjednog skupa na splitskoj Rivi, u pismu upućenom dr. Sanji Bilač, jednoj od organizatorica, navode: “Danas nije dovoljno samo biti protiv Istanbulske konvencije, danas je vrijeme biti za afirmaciju svoga hrvatskog identiteta i znati kako to ostvariti…”

Predsjedništvo HDZ-ove koordinacije za Australiju i Novi Zeland poručuje: “Draga braćo i sestre u Hrvatskoj, mi ćemo pobijediti, mi smo pobjednički narod, a onda kad izgleda da smo na koljenima, vratimo našu Hrvatsku njenom domu, vjeri i ljubavi, obitelji oca i majke…”

HDZ-ovo vodstvo iz Australije poziva na riječi dr. Franje Tuđmana: “Uzmimo sudbinu u svoje ruke!”

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Pogledajte najspektakularnije trenutke dočeka Vatrenih heroja iz svih hrvatskih gradova!

Objavljeno

na

Objavio

U posebnom izdanju Bujice donosimo necenzurirane snimke dočeka naših junaka u Zagrebu, veličanstveni doček na splitskoj Rivi, slavlje za pamćenje u Imotskom, Omišu i Karlovcu, feštu nad feštama u Zadru te dirljive scene iz Donjega Miholjca i Slavonskoga Broda…

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Marcelo Brozović osigurao besplatne udžbenike za školarce iz Cerića

Objavljeno

na

Objavio

Srebreni hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović osigurao je besplatne udžbenike za učenike nižih razreda Područne škole Cerić, objavila je u četvrtak općina Nuštar, čiji je sastavni dio naselje Cerić.

“Hvala Marcelo”, poručio je Nuštar uz informaciju da je hrvatski reprezentativac u dogovoru s načelnikom općine, Hrvojem Drinovcem odlučio donirati udžbenike za učenike od 1. do 4. razreda Područne škole Cerić.

Nuštar se nalazi između Vinkovaca i Vukovara, općinu čine tri naselja: Nuštar, Cerići i Marinci u kojima, po posljednjem popisu, živi oko šest tisuća stanovnika.

Općina je u Domovinskom ratu pretrpjela strašna razaranja, no Nuštrani se ne predaju, nastoje zaliječiti ratne rane i stvoriti život dostojan čovjeka.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari