Pratite nas

Reagiranja

BUJANEC: Jakovčiću, doći će i tebi politički kraj!

Objavljeno

na

ZAŠTIĆEN BRISELSKIM IMUNITETOM, JAKOVČIĆ PRIJETI THOMPSONU I HRVATIMA ISTRE!

Damir Kajin svojedobno je izjavio: “Istra je IDS-ova špilja razbojnička!”

Sada se javlja jedan od razbojnika na koje je aludirao gospodin Kajin, došao je na godišnji iz Bruxellesa, gdje je sklonjen kako ne bi odgovarao za višegodišnju korupciju i kriminal kojim je IDS porobio Istru. Lopove je štitio DORH, štitio ih je i dio policije te najveći dio politike… Zato sada slobodno urlaju – na Marka Perkovića Thompsona.

Jakovčiću, doći će i tebi politički kraj! Možda si zato tako nervozan?! Jer kad odeš iz politike, možda će se netko ipak početi zanimati za tvoje mutne poslove…

Ima u Istri još Hrvata, a ako Bog da – bit će ih i više. Prava je šteta što Tuđman tamo nije naselio više naših ljudi iz Bosne ili Janjeva, pa nam sada oficirska djeca drže lekcije. Vojarna HV-a u Pazinu i Puli jednako je potrebna kao i one u Kninu ili Vukovaru.

Završit ću citirajući gospodina Perkovića, koji će posve sigurno nastupiti u pulskoj Areni: “Zapucat će gromovi, ugasit će svijeće, sve živote i ljepote, al’ ideju neće!” komentirao je Velimir Bujanec na društvenoj mreži facebook.

Podsjetimo, Gost Novog dana Tv N1 bio je zastupnik u Europarlamentu Ivan Jakovčić koji je tom prilikom izjavio: “Thompson treba dobiti sve moguće kazne jer on to namjerno radi. Oni žele mlade pretvoriti u neke neoustaše i to je opasnost za naše društvo. Thomposnu mogu samo poručiti: nisi pjevao u Areni, bogami niti nećeš pjevati.”, kazao je.

Jakovčić poručio Thompsonu: ‘nisi pjevao u Areni, bogami niti nećeš’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari