Connect with us

Komentar

Bujanec: ‘Mainstream’ mediji šute o aferi Ivora Beusa, sina saborskog zastupnika Glasa – Gorana Beusa Richembergha!

Objavljeno

-

‘MAINSTREAM’ MEDIJI ŠUTE O AFERI IVORA BEUSA, SINA SABORSKOG ZASTUPNIKA GLASA – GORANA BEUSA RICHEMBERGHA!

Kada se svojedobno u središtu jedne afere u Vinkovcima našao sin saborskog zastupnika Stiva Culeja, većina tzv. mainstream medija to je tretirala kao ’Top News’.

Culej je dobivao naslovnice, bio je glavna vijest većine televizija… A sada portal Dnevno i istraživački novinar Marin Vlahović otkriju lanac švercera ilegalnih migranata – pod pokroviteljstvom pakistanske ambasade – i među njima Ivora Beusa, sina saborskog zastupnika Glasa Gorana Beusa Richembergha, no, to primjeti i prenese – za sada samo jedan portal…

Zanimljivo, sina jednog od ključnih ljudi tzv. Amsterdamske koalicije nema na novinskim naslovnicama, niti u televizijskim vijestima… Po čemu je to Beusov sin zavrijedio bolji medijski tretman od Culejova sina?!

Podsjećamo, upravo je Goran Beus u Saboru i na društvenim mrežama najviše prozivao Stiva Culeja.

Paradoks je tim veći, uzme li se u obzir da je zastupnik iz Velike Gorice poznat po izrazito promigrantskim stavovima i jedan je od najglasnijih zagovornika Marakeškog sporazuma, a ispada da mu je sin povezan sa kriminalnom organizacijom koja šverca ljude!

Izvor Bujice u policiji potvrdio je informaciju iz novinarskih krugova da je Beusov sin zaista bio priveden, zajedno sa još dvije osobe. No, brzo je i pušten…

Na svijetu ima jedan Richembergh i taj je izvanredni raritet zapao upravo nas Hrvate

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari