Connect with us

Komentar

Bujanec: MOŽE LI VUČIĆEV PUPI I DALJE BITI DIO VLASTI U HRVATSKOJ?!

Objavljeno

-

Za ‘mirotvorca’ i ‘europejca’ Vučića Milošević je bio “veliki lider”, a u Kosovskoj Mitrovici je doslovce izjavio da “u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikada nije bilo”… Takve Vučićeve izjave nikog normalnog ne bi trebale iznenaditi.

Na njih smo već navikli. To je stav većine Srba, samo što to neki od njih neće uvijek javno izgovoriti. Pretpostavljam da je to intimni stav i Milorada Pupovca. A to je onda za Hrvatsku ipak ozbiljniji problem.

Vučićev jatak Pupovac ključna je figura Vlade RH i manje je važno što na Kosovu kaže srbijanski predsjednik, daleko veći problem je što saborska većina ovisi o likovima koji Knin i dalje smatraju srpskim, a u Vukovaru štite neosuđene ratne zločince.

Podsjećam; Pupovac je u Gvozdu sjedio uz Vučića kada je neželjeni gost hvalio Boru Mikelića – bivšeg ‘predsjednika’ tzv. Vlade Krajine.

Pupovac je uz Vučića bio i u Bačkoj Palanci – gdje su zajedno slavili poraz u Oluji, koju SDSS-ovac bezobrazno osporava, iako je dio državne vlasti u Zagrebu.

Pupovac za Vučića posve sigurno odigrava i mnoge druge stvari za koje ne znamo, a vlasti u RH šute i sve to toleriraju, jer važno je sačuvati tri ruke u Saboru i Srbiju uvesti u Europsku Uniji. Takav je naputak iz Bruxellesa!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas