Connect with us

Reagiranja

BUJANEC: SUMNJA SE DA JE POŽAR PODMETNUT, NAJMANJE SA ČETIRI STRANE!

Objavljeno

-

Ugledni novinar upravo mi se javio iz Splita i tvrdi: SUMNJA SE DA JE POŽAR PODMETNUT, NAJMANJE SA ČETIRI STRANE!

Dvojio sam da ovo objavim ili ne i onda se sjetio lanjskih upozorenja gospođe Ruže Tomašić koja je za požare na jugu Dalmacije rekla da su sigurno podmetnuti… Tko se time bavi neka otkrije policija i naše službe, neka javno objave njihova imena i prezimena pa da vidimo je li riječ tek o ludim piromanima ili nečem drugom?!

U međuvremenu: čestitke ministru obrane, generalu Damiru Krstičeviću, časnim hrvatskim vojnicima te posebno – hrabrim vatrogascima iz Splita, okolice i cijele Dalmacije kao i svima onima koji su došli pomoći iz drugih krajeva Hrvatske.

Pitanje za gradonačelnika Splita Oparu: Kada kažete da je Split “nespreman dočekao požar”, recite otvoreno koga smatrate krivcem za to? Koliko su dosadašnje Vlade ulagale u vatrogastvo i opremu, u te hrabre i vrijedne ljude, a koliko u prevenciju i ima li Hrvatska uopće učinkovit sustav Domovinske sigurnosti?

Na kraju: Splićani, dragi prijatelji iz Zagore, Šestanovca i drugih krajeva pogođenih ovom strašnom nevoljom – molimo Boga za vas jer u ovim teškim trenucima, uz fantastičan napor koji ulažete u obrani svojih domova – i to može pomoći. Svi smo uz vas! Poručio je Velimir Bujanec.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari