Pratite nas

Komentar

Bujanec: Suspenzija Nikole Kajkića – Dokaz da Hrvatskom vlada Pupovac!

Objavljeno

na

Umjesto da istražuju srpske ratne zločince, pojedinci u MUP-u i DORH-u istražuju način na koji se istraživalo. ODVRATNO! Umjesto da najvišim državnim odličjima odlikuju časnog vukovarskog istražitelja Nikolu Kajkića, oni ga suspendiraju – s jasnim ciljem: da se zaustavi svaka daljnja i prije svega – poštena istraga gnjusnog ratnog zločina na Ovčari.

Sramotno je da dio MUP-a više vjeruje simpatizerima četnika koji svjesno prikrivaju i zataškavaju ratni zločin, nego hrvatskom policijskom službeniku. Dokaz urote Pupovca i dijelova SDSS-HDZ-ove vlasti je i u činjenici koji mediji i novinari prvi “slavodobitno” objavljuju vijest o Kajkićevoj suspenziji… ALI IMAJU JEDAN VELIKI PROBLEM: ISTINA JE VODA DUBOKA I BUJICA JE VEĆ DOBILA MATERIJALE KOJI ĆE IH SVE RASKRINKATI!

Sramite se, za malo vlasti i smrdljive fotelje u stanju ste izdati i rođenu mater, a kamo li žrtve Ovčare. SKIDAJ KOCKICE BANDO IZDAJNIČKA, KAMUFLAŽA VAM LOŠE STOJI!

 

Tko u Hrvatskoj štiti krvnike s Ovčare?

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željko Glasnović: Histerija u EU protiv Orbana

Objavljeno

na

Objavio

Kako se usuđuje pitati imena donatora nevladinih udruga??

Iz Bruxellesa stižu nove prijetnje za Mađarsku Viktora Orbana, kojeg je visoka birokracija Europske unije ponovno pozvala zbog zakona kojeg smatraju „prestrogim“ i kojim Mađarska „riskira da ugrozi temeljne slobode na kojima se temelji Europska unija“.

Sigurno se pitate što je opet učinio „diktator“ Viktor Orban? Zapravo ništa, ali se na udaru našao zbog novog mađarskog zakona koji nevladine organizacije obvezuje da otkriju imena svojih stranih financijera.

Najrazumniji potez vlasti bilo koje zemlje koja drži do svog suvereniteta i čijim novcem se na nacionalnom teritoriju promiču raznorazne ideje, od kojih neke nisu u skladu s nacionalnim interesima ovaj put Mađarske. Ali to je za Bruxelles „rizik da se ugroze temeljne slobode na kojima počiva Europska unija“.

Prema mađarskom zakonu, izvore bi morale navesti sve nevladine udruge koje dobivaju donacije veće od oko 1700 eura.

Cilj Orbanove vlade je znati koja tijela financiraju te organizacije, prvo zbog pitanja nacionalne sigurnosti, a drugo da bi mogle platiti porez, komentirao je Željko Glasnović

Orban: George Soros utječe na europsku politiku putem svoje mafijaške mreže

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Odbojno Sinčićevo vrijeđanje u Strasbourgu

Objavljeno

na

Objavio

Kao i većini u životu na selu obitelj mi je bila svetinja, pa ako je u njoj bilo svađa i nepodopština, selo za to nije trebalo znati, osobito ne presuđivati.

S odbojnošću koja proistječe iz takva odgoja doživio sam bjesomučni napad europarlamentarca Sinčića na premijera Plenkovića u Europskom parlamentu, i to zbog gotovo trivijalnog razloga – Vlada mu dvije godine nije odgovorila na neki upit.

Izvrijeđao je “sitnog prevaranta” Plenkovića i optužio ga za nepodnošljivu korupciju. Sinčić je to govorio za uši europarlamentaraca od kojih mnogi iz obzira prema svojoj državi nikad ne bi učinili što slično. A veseli li se hrvatska država takvom Sinčiću?

Rejting mu je stranke pao daleko ispod izbornog praga, na 2,1 posto, za što je uvelike i sam kriv jer je bio na čelu Živog zida dok je tonuo i dok su ga napuštali poznati članovi od koji su neki tvrdili da ga je Sinčićeva supruga pretvorila u privatno vlasništvo.

Kako bi osoba koja tako vodi stranku vodila Hrvatsku? Netko je u izvještaju iz Europskog parlamenta napisao “cirkus u Strasbourgu”, pa zamislite da je Plenković Sinčiću odgovorio na isti način i opisao pad Živog zida – kakav bi to tek hrvatski cirkus bio za europsku publiku!

Milan Ivkošić / Večernji list

Prodajući maglu i populizam do saborskog zastupnika i europarlamentarca

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari