Connect with us

Komentar

BUJANEC: VELJKO MARIĆ U HRVATSKOJ – SJAJNA VIJEST! ALI IMAM I JEDNO PITANJE ZA MILANOVIĆA, MILJENIĆA, MATIĆA I OSTALE DRUGOVE…

Objavljeno

-

VELJKO MARIĆ U HRVATSKOJ – SJAJNA VIJEST! ALI IMAM I JEDNO PITANJE ZA MILANOVIĆA, MILJENIĆA, MATIĆA I OSTALE DRUGOVE: ZAŠTO JE U REMETINCU?! ZAŠTO ČOVJEKA NISTE PUSTILI DOMA, NJEGOVOJ OBITELJI?!

[ad id=”68099″]

I sad bi mi to trebali slaviti?! Kad bude u svome domu, sa svojom djecom – javno ću se ispričati Milanoviću; do tada – mogu samo ponoviti pitanje: tko je ovdje lud – zar bismo trebali slaviti to što je još jedan hrvatski branitelj, nakon montiranog procesa (i to još u Srbiji), završio u hrvatskom zatvoru?!

Usput, preporučam Peđi Grbinu, Neđi Staziću, Peđi Matiću, Danici J. Spasović i njihovom tvrdoglavom šefu da pogledaju kako se prema ratnim veterenima i teškim invalidima odnose oni koji vole svoju zemlju.

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SU AMERIKANCI U KONGRESU DOČEKALI I POZDRAVILI AMERIČKOG RATNOG VOJNOG INVALIDA, RANJENOG U AFGANISTANU!

Cory Remsburg teško je ranjen, dugo vremena proveo je u komi, a predsjedniku Obami nije palo na pamet da ga zatoči u nekoj crkvi i pošalje na njega specijalce… Ne moram posebno napominjati da je u Kongresu doživio ovacije i republikanaca i demokrata. Naravno, u američkom Kongresu sigurno nema bivših pripadnika Al-Kaide, oni su u Guantanamu.

[mom_video type=”youtube” id=”7Ob_dqPcOj0″ width=”750″ height=”402″]

[ad id=”68099″]

Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari