Pratite nas

Komentar

Bujanec: Vjerovali ili ne! Zajednica Srba u Istri organizira doček pravoslavne Nove godine uz pjevača koji je pjevao u okupiranom Vukovaru

Objavljeno

na

VJEROVALI ILI NE! PULA: DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE U DOMU HRVATSKIH BRANITELJA, UZ BORU DRLJAČU KOJI JE PJEVAO U OKUPIRANOM VUKOVARU!

Uz pokroviteljstvo Grada Pule, Istarske županije i Pupovčeva SNV-a u Domu hrvatskih branitelja u Puli 13. siječnja 2018. Zajednica Srba u Istri organizira doček pravoslavne Nove godine. Nastupaju Boro Drljača i Snežana uz orkestar Ivana Novakovića… Medijski ih prate Glas Istre, Radio Pula i lokalna TV Nova.

Dodajmo ovom da je Boro Drljača poznat po pjesmama tipa “Banja Luko pozdravi Krajinu”, a nastupao je i u Vukovaru nakon okupacije… Kada je svojedobno Nacionalni sindikat policije MUP-a RH htio u pulskom Domu hrvatskih branitelja napraviti projekciju filma o Ovčari – to im nije bilo dopušteno!

Opće je poznato da u pulskoj Areni lokalne vlasti već godinama onemogućuju nastup hrvatskom branitelju i našem najpopularnijem glazbeniku – Marku Perkoviću Thompsonu…

KRASNA ZEMLJO ISTRO MILA, DOME RODA HRVATSKOG?!

(Photo: Siguran sam da je primjereniji naziv – “DOM JNA”, a i kombinacija boja je baš ‘prigodna’…)

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Plenković najavio razgovor s nezadovoljnim Penavom

Objavljeno

na

Objavio

Premijer Andrej Plenković rekao je kako nije pročitao što je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pisao na Facebooku, ali da mu je jasno na što se referira. Kaže da će s Penavom razgovarati i da će to riješiti unutarstranački.

Na pitanje novinara kako komentira Facebook objavu vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave da se srami institucija ove države premijer Andrej Plenković odgovara da nije vidio što je napisao, ali da je shvatio na što se referira, prenosi N1

Riječ je o suđenju Marijanu Živkoviću za razbijanje dvojezičnih ploča i izjavi sutkinje da sinove treba oplakivati u tišini.

“Mislim da je to na jučerašnje suđenje protiv gospodina Živkovića koji je izgubio dva sina u Domovinskom ratu. Ljudi koji su izgubili svoje najbliže, kojima su životi nepovratno promijenjeni na gore i koji su doživjeli najveće strahote naravno da jako teško i emotivno doživljavaju određene stvari i da se jako teško mogu vratiti u kontekst rezoniranja nekoga tko takvo iskustvo nema.

Poruka koju smo mi poslali kao Vlada i institucije poput policije, odvjetništva jest da smo učinili više na istraživanju i procesuiranju ratnih zločina koje se odnose na područje Vukovara, a koje je najosjetljvije.

Mislim da kada gledamo cjelinu da stvari idu u smjeru da se teži prema istini, ratni zločini ne zastarjevaju, tko treba odgovarati će odgovarati, a istodobno kao društvo moramo graditi ozračje koje ide prema pomirbi, uključivosti i gledanju naprijed, to je politika koju vodimo i iza koje stojimo”, rekao je.

Na pitanje reportera N1 o jučerašnjim Penavinim izjavama o revoluciji i crnom labudu kaže da će to rješavati unutarstranački, a najavio je i da će razgovarati s Penavom.

 

Ivan Penava: Svakako će biti određena reakcija na ovo stanje

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Željko Glasnović: Dijaspora je Hrvatskoj jedini spas kao i za vrijeme agresije 90-tih

Objavljeno

na

Objavio

Genetski anarhista ne mogu prestrojiti ovu državu. Za to bi prvo trebali prestrojiti svoj mentalno devastirani um a onda sve ukradeno vlasniku.

Slušam ove izljeve Rolexjugenda po maniri njihovog idola koji je prestroji privatno vlasništvo pod kontrolu svojih drugova uz pomoć kalibra 32.

Dijaspora je Hrvatskoj jedini spas kao i za vrijeme agresije 90-tih. EU je vrlo upitna kao siguran faktor…znaju Britanci vrlo dobro zašto izlaze iz takve jedne institucije.

 

Glasnović: Izvandomovinska Hrvatska, kao najveći poslovni faktor u Državi se već desetljećima namjerno ignorira

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari