Connect with us

Komentar

Bujanec: Vjerovali ili ne! Zajednica Srba u Istri organizira doček pravoslavne Nove godine uz pjevača koji je pjevao u okupiranom Vukovaru

Objavljeno

on

VJEROVALI ILI NE! PULA: DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE U DOMU HRVATSKIH BRANITELJA, UZ BORU DRLJAČU KOJI JE PJEVAO U OKUPIRANOM VUKOVARU!

Uz pokroviteljstvo Grada Pule, Istarske županije i Pupovčeva SNV-a u Domu hrvatskih branitelja u Puli 13. siječnja 2018. Zajednica Srba u Istri organizira doček pravoslavne Nove godine. Nastupaju Boro Drljača i Snežana uz orkestar Ivana Novakovića… Medijski ih prate Glas Istre, Radio Pula i lokalna TV Nova.

Dodajmo ovom da je Boro Drljača poznat po pjesmama tipa “Banja Luko pozdravi Krajinu”, a nastupao je i u Vukovaru nakon okupacije… Kada je svojedobno Nacionalni sindikat policije MUP-a RH htio u pulskom Domu hrvatskih branitelja napraviti projekciju filma o Ovčari – to im nije bilo dopušteno!

Opće je poznato da u pulskoj Areni lokalne vlasti već godinama onemogućuju nastup hrvatskom branitelju i našem najpopularnijem glazbeniku – Marku Perkoviću Thompsonu…

KRASNA ZEMLJO ISTRO MILA, DOME RODA HRVATSKOG?!

(Photo: Siguran sam da je primjereniji naziv – “DOM JNA”, a i kombinacija boja je baš ‘prigodna’…)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari