Connect with us

Komentar

Bujas odgovorio Katarini Peović: A šta reći o jednoj uhljebskoj ekipi bez dana staža u privatnom sektoru

Objavljeno

on

Čelnik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas žestoko je odgovorio saborskoj zastupnici Radničke fronte Katarini Peović.

Podsjetimo, Katarina Peović je tu udrugu nazvala rigidnom neoliberalnom desnicom, u kontekstu borbe za ukidanje obaveznih članarina u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Njegovu objavu s facebooka prenosimo u cijelosti:

“A šta reći o jednoj uhljebskoj ekipi bez dana staža u privatnom sektoru (koja je na ‘naivnosti’ Možemo uletjela u Sabor), baziranoj na tekovinama komunističke partije Jugoslavije, one extremne ljevice koja zaziva socijalizam (neki od njih čak i Staljinističkog tipa), a nas poduzetnike i obrtnike, osim što smatraju ‘klasnim neprijateljima’, bi prvo opljačkali, nacionalizirali nam imovinu po starom i već viđenom modelu, a onda nas poslali u gulage, a možda bi nas čak i po ‘kratkom postupku’.

Recite im što mislite na svakim izborima kao i do sada, njihovih jedan posto je baš toliko i previše!

Dosta je našim građanima ekstrema bilo s lijeva, bilo s desna, a pogotovo onih koji ne bi ništa radili, stvarali, samo bi tuđe rasporedivali, otimali, u ime naroda naravno…ali za svoj račun!

Toliko laži i toliko mržnje prema poduzetnicima i obrtnicima davno nisam vidio u javnom prostoru…do dolaska RF iliti ‘KPJ’.

Naravno da je ona poprilično iskompleksirana propalim marksističkim teorijama 19 st. u interpretaciji svog mentora – Kapovića. Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći. Naravno da je laž da si desno ako si za tržišnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja štiti manjine u svakom kontekstu) i ako želiš manje poreze i regulacije, više slobode i manje utjecaja države, naravno da je laž da su svi u javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu javnog sektora mahom uhljebljeni…a ona i Ribić se kriju iza produktivnog dijela javnog sektora, naših sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca…koji su potplaćeni baš zbog ovih iznad prosječnih plaća političkih uhljeba.

Ovakav napad od političke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora, je samo dokaz njihovog mentalnog sklopa, totalitarističkog u ‘dobroj staljinističkoj maniri’, ne dao Bog, da su takvi blizu Vlasti, vjerujte mi, verbalni delikt bi bio prvo što bi vratili, a na tome ne bi stali!

Pokažimo joj srednji prst, zajedno…

Slobodno komentirajte, da čujem vaš stav…i zapitajmo se, zar ovakvi uče našu djecu?”, napisao je Bujas.

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari