Connect with us

Pregled

SKANDALOZNA IZJAVA DINKA CVITANA: “Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i Željka Markić pričaju gluparije!”

Objavljeno

-

U emisiji Bujica pušten je prilog s glavnim državnim odvjetnikom Dinkom Cvitanom. Naljutilo ga je pitanje novinara je li DORH pogodovao Borisu Lalovcu i zataškavao obiteljsko nasilje za koje ga je optužila supruga Tončika Anastasia, prenosi direktno.hr

Evo kako je tekao razgovor novinara Bujice i Dinka Cvitana:

Novinar Bujice: Jeste pogodovali Lalovcu u onom slučaju?

Cvitan: Ma što vam pada na pamet? Dajte, molim vas!

Novinar: Četiri mjeseca su prošla od prijave…

Cvitan: Koja četiri mjeseca? Policijsko izvješće je došlo 26.10. I od tada se izvode radnje koje se po zakonu moraju provesti.

Novinar: A pravobraniteljica…

Cvitan: Pravobraniteljica za djecu može pričati kao i gospođa Markić gluparije kojekakve, dajte molim vas!

Novinar: Jeste jučer bili u DORH-u zbog tog slučaja?

Cvitan: Ja sam u DORH-u svaki dan!

Iako je glavni državni odvjetnik rekao ‘pravobraniteljica za djecu’, vjerojatno je mislio na prvobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić, koja se jedina očitovala o slučaju Lalovac. Ona je u petak izvijestila da nije zaprimila pritužbu u slučaju bivšeg ministra financija i saborskog zastupnika SDP-a.

Podsjetimo, Tončika Anastasia Lalovac optužila je supruga, bivšeg SDP-ovog ministra Borisa Lalovca da ju je više puta tukao, čak i kad je išla na kemoterapiju, zbog čega ga je prijavila policiji.

Kazala je i kako je o tim brutalnim napadima nekoliko tjedana prije izbora obavijestila vrh SDP-a, među njima i Milanku Opačić, ali i Zorana Milanovića, no, nitko joj nije nikada odgovorio na mail.

“Policija je bila korektna i sve su predali Državnom odvjetništvu. Za sada nikakvu dokumentaciju i obavijest nisam dobila. Bila sam kod njih prije blagdana i pokušala dobiti informaciju u kojoj je fazi moj slučaj, ali državni odvjetnik mi je samo zahvalio što sam došla i otpratio me do lifta”, tvrdi Tončika Anastasia Lalovac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari