Pratite nas

Pregled

Bujica: Hrvatska na udaru migranata!

Objavljeno

na

VIDEO! EVO ZAŠTO NE TREBA PRIHVATITI MARAKEŠKI SPORAZUM!

BUJICA OBJAVILA ŠOKANTNU ISPOVIJEST MLADE ZAGREPČANKE TAMARE LAZIĆ: “Migranti su me opljačkali u centru Zagreba, a kada sam ih prijavila, došli su mi prijetiti pred malom djecom! U policiji su rekli da mi ne mogu pomoći – zbog politike!”

Priča mlade Zagrepčanke nije zanimala ni jednu televiziju, zbog tzv. političke korektnosti.

Plenkovićeva Vlada svakom migrantu preko Zavoda za zapošljavanje nudi 2.750 kuna na mjesec, a imaju i mirovinsko, besplatan javni prijevoz i mnoge druge povlastice o kojima Hrvati mogu samo sanjati – otkrio je u Bujici na Z1 Frano Čirko, predsjednik organizacije Generacija obnove.

Naveo je dva slučaja silovanja koja su u Njemačkoj počinili migranti propušteni kroz Hrvatsku bez dokumenata, a iznio je i zapanjujući službeni podatak: “U zadnje tri godine na teritoriju Njemačke migranti su počinili ukupno 53.371 kazneno djelo!”

U Bujici je gostovao i neovisni analitičar Zoran Grgić: “Pozdravljam odluku Predsjednice da ne potpiše Marakeški sporazum, ako nije dobar za Amerikance, Švicarce, Austrijance ili Mađare, zašto bi bio dobar za nas?! Dobar je jedino za Plenkovića i njegove gazde iz Bruxellesa, a gospođa Grabar – Kitarović ipak je bliža Trumpu nego Junckeru!”

Marakeški sporazum odbija potpisati sve više zemalja: osim SAD-a, Australije, Austrije i Mađarske, svoje protivljenje sporazumu iskazale su i Švicarska, Poljska, Češka, Slovačka, Slovenija i Izrael.

Na pitanje zašto Plenković toliko inzistira na sporazumu, Frano Čirko je rekao: – Dobio je zadatak od svojih gazda, kojima će se uskoro vratiti, a nama ostaviti ispražnjenu Hrvatsku, koju će onda napuniti strancima, budućim glasačima svoje partije!

Zoran Grgić je u emisiji upozorio Dalmatince: – Migranti su u prolazu harali Slavonijom, sada rade nered po Lici i Gorskom Kotaru, na udaru je čak i Zagreb, a kada se na ljeto spuste prema moru, ozbiljno će ugroziti turističku sezonu. Jedino rješenje je vojska na granicama i – ‘mrtva straža’!

Bujica je objavila duhoviti prilog o napadu ‘King Konga’ na hrvatsku Predsjednicu, danas u vojarni Croatia…

 

Da stvarno žele riješiti pitanje siromaštva u svijetu, dali bi ljudima mogućnost dostojnog života u svojoj zemlji!

 

 

 

Hrvoje Zekanović: Istina o migrantima!

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Traži se muškarac s fotografija: On je išarao spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu?

Objavljeno

na

Objavio

Foto: PUZ

Zagrebačka policija objavila je danas fotografije nepoznatog muškarca kojeg se sumnjiči da je ispisao komunistički simbol srpa i čekića na nedavno postavljenom spomeniku prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu.

Prema policijskom priopćenju, muškarac čiji identitet još nije utvrđen u subotu, 5. siječnja, pet minuta prije ponoći počinio je kazneno djelo ‘oštećenje tuđe stvari’, na način da je crnim sprejem iscrtao grafit na spomeniku.

– Na fotografiji je muškarac kojeg potražujemo, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 175-185 centimetara, srednje tjelesne građe, svjetlije smeđe kose srednje dužine svezane u rep i svjetlije puti – priopćila je policija.

Podsjetimo, spomenik Tuđmanu oštećen je na način da je na njemu iscrtan komunistički simbol srpa i čekića, a policija je neko vrijeme čak i čuvala spomenik od moguće dodatne destrukcije.

Molimo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, pozivom na broj 192 ili e-mailom na adresu [email protected] Molimo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, pozivom na broj 192 ili e-mailom na adresu [email protected], zamolili su iz Policijske uprave zagrebačke.

 

Zagreb: Na spomeniku Franji Tuđmanu nacrtali srp i čekić

 

 

 

Mladen Pavković: Hoće li biti sankcija? Srpske Novosti objavile stravičan crtež Franje Tuđmana

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Lockheed Martin u pismu poslanom 3. prosinca 2018.: Veselimo se vašem ulasku u obitelj F-16

Objavljeno

na

Objavio

U vladi i MORH-u, pak kažu da je oko posla razmijenjeno više od tisuću mailova, tako da izdvajanje tek dva, o upozorenjima SAD-a, ne daju pravu sliku.

Sve do samog kraja 2018. posao između Hrvatske i izraela o kupovini esakdrile njihovih borbenih zrakoplova F-16 Barak nije bio propao.

Takav stav i Izraelaca, američke administracije, a posebno proizvođača zrakoplova, američke kompanije “Lockheed Martin”, hrvatska je vlada i Ministarsvo obrane dobivala još u prosincu prošle godine, piše Večernji list

Naprotiv, zadnja komunikacija između Lockheed Martina i ministra obrane RH, Damira Krstičevića, od 3. prosinca 2018. govori o tome da američki proizvođač i dalje podupire hrvatsko-izraelski dogovor, te poziva na “fleksibilnost”.

Nema nagovještaja da će posao propasti, nego da se vode tripartitni razgovori SAD-a Izraela i Hrvatske o, očito kompromisnom rješenju koje moglo proći unutar radara politike SAD-a kada su u pitanju odobrenja(TPT) za transfere naoružanja i i izvoz zrakoplova koji su američki proizvod. Između Božića i Nove godine, ipak, u medije stiže vijest da je posao ipak propao.

U vladi i MORH-u, pak kažu da je oko posla razmijenjeno više od tisuću mailova, tako da izdvajanje tek dva, o upozorenjima SAD-a, ne daju pravu sliku.

Pogovoru što Vlada RH u to vrijeme šalje delegacije na dodatne konzultacije i provjere u SAD i Izrael. Još u rujnu 2017., što je potpuna novost, State Department službeno odobrava izraelsko-hrvatski deal i prilaže specifikaciju zrakoplova – koja sadrži glavne izraelske modifikacije, dakle dozvoljava se nabavka Baraka, a ne golog američkog F-16!

 

Krstičević: Američka strana nijednim službenim dokumentom nije zabranila prodaju izraelskih zrakoplova Hrvatskoj

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari