Connect with us

Hrvatska

Bulj: ‘Lekcija g. Pernaru o oslobodilačkom Domovinskom ratu i poštovanju prema njegovim žrtvama’

Objavljeno

on

Zastupnik Mosta Miro Bulj na fb-u je objavio snimku u kojoj se obraća Ivanu Pernaru vezano uz komentare o Domovinskom ratu.

“Jučerašnja lekcija g. Pernaru o oslobodilačkom Domovinskom ratu i poštovanju prema njegovim žrtvama”, napisao je Bulj na fb-u.

“Gospodine Pernar, hrvatski vojnik predvođen tada prvim hrvatskim predsjednikom na zajedništvu svih hrvatskih građana, bilo sinova ustaša, bilo sinova partizana, stvorili su slobodnu i samostalnu nezavisnu hrvatsku državu opirući se velikosrpskoj agresiji predvođenu Slobodanom Miloševićem i zaista u Vukovaru je učinjen ogromnan zločin što vi po beogradskim skupštinama, raznoraznim medijima, po banjalučkim medijima govorite da nije istina. Jeste li bili u Vukovaru? Hoćete da čitam vaše dopise s facebooka? Da nije hrvatskog vojnika u BiH, nikada mira ne bi bilo. Da nije hrvatskog vojnika u Vukovaru, danas ne bi sjedili ovdje u parlamentu. Sramotne su izjave u kojima se pozivate na ljude koji su dali svoj život, i sada njihove obitelji gledaju ovo, a njihovi sinovi su pod zemljom. Znam, nepravde su nastale jer smo ‘95. predali u ruke političarima i elitama da upravljaju ovom državom, rasprodani su različiti interesi, uhićivalo se, lociralo se i transferiralo te ljude, ali nemojte ići ispod dostojanstva zbog mrtvih, zbog njihove djece i obitelji”, poručio je Bulj.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari