Connect with us

Politika

Miro Bulj: Protiv mene nisu alkari nego HDZ-ovi poltroni!

Objavljeno

-

Sinjani i Cetinjani dobro znaju tko upravlja Viteškim alkarskim društvom i tko stoji iza ovog priopćenja Uprave, Nadzornog odbora i Časnog Suda VAD-a.

Visokopozicionirani lokalni čelnici HDZ-a, upravljači VAD-a i uzurpatori Alke optužili su me da se kao gradonačelnik nisam ponašao po njihovoj „špranci“ te kako sam doveo u pitanje regularnost same Alke, piše Miro Bulj na facebooku.

Ipak, zbog šire hrvatske javnosti važno je rasvijetliti tko su ti “alkari” koji su udarili po Bulju kako pišu portali.

Prvo, to nisu alkari jer ni potpisnici Hrvoje Markulin, Igor Vidalina, Frano Vrančić, Stipe Jukić, Dinko Bošnjak, Ivan Nasić kao i ostali članovi upravnih tijela nisu alkari nego istaknuti članovi HDZ-a koji su Viteško alkarsko društvo ispolitizirali i pretvorili u HDZ-ovu ispostavu.

Razmjeri „okupacije“ HDZ-ovaca u Viteškom društvu su, malo je reći, kataklizmični. Prisjetit ćemo se kako je dugogodišnji predsjednik HDZ-a Stipe Jukić s potpisom predsjednika VAD-a odlučio iskoristiti Alku u političke svrhe te je prije 4 godine u izbornoj kampanji javno podržao HDZ-ovog župana Blaženka Bobana.

Potpredsjednik VAD- a Dinko Bošnjak ujedno je i zamjenik predsjednika HDZ-a Ante Sanadera na županijskoj razini, a i svi ostali članovi uprave „listom“ su članovi HDZ-a.
Tako da bi sada već svima trebalo biti jasno da alkari nisu protiv mene nego poltroni, ulizice i utjecajni lokalni HDZ-ovci koji ne mogu prihvatiti gubitak izbora u Sinju.
Pogotovo im teško pada što ne želim biti njihova marioneta koja će plesati kako se naloži „depešom“ iz Zagreba.

Žalosno je da Alku, po nalogu centrale HDZ-a koriste za obračun s legalno izabranim gradonačelnikom oni koji su bili moja izravna konkurencija na lokalnim izborima te nikako ne mogu prihvatiti volju naroda da sam ja izabrani gradonačelnik.

Tako u NO VAD-a sjedi kandidat HDZ-a za gradonačelnika Sinja Igor Vidalina i vijećnik HDZ-a Frano Vrančić, a kandidat za zamjenika gradonačelnika na proteklim izborima bio je potpisnik ovoga sramotnog priopćenja Hrvoje Markulin.

Za meno ovo nije neočekivano jer kad bi me HDZ-ovi otimači i uzurpatori Alke hvalili tek tada bih se zabrinuo.
Sve što HDZ-u služi i što od HDZ-a živi je ustalo na mene!

Ja sam Sinjanin i za mene su Sinj i Alka iznad svega, napisao je Bulj.

Viteško alkarsko društvo kritizira ponašanje Mire Bulja

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas