Connect with us

Politika

Buljev odgovor Plenkoviću: Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas ‘slabića’ i ‘parazita’

Objavljeno

-

Mostov zastupnik Miro Bulj na Facebooku je reagirao na raniji istup premijera Andreja Plenkovića koji je političare koji su pozivali na subotnji prosvjed nazvao “slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice”.

Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice.

Ne bojimo se mi Anemični ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima.
Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus.

Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožer i putem covid potvrda.
A ako je netko slabokrvni slabić onda si to ti jer si se izvukao onda kad je grmilo i trebalo braniti Domovinu.
Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.

A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovara, hrvatski narod će ti znati odgovoriti!
Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas “slabića” i “parazita” koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.

Spremamo ti referenudm kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid potvrdama.

Dragi ljudi, ako niste ispunili obrazac za volontere, ispunite ga sada. Idemo ovom anemičnom diktatoru pokazati što mislimo o njemu, njegovim uvredama i njegovim politikama!, napisao je Miro Bulj na facebooku.

 

 

Plenković o prosvjedu: ‘To je političko profiterstvo na račun umrlih od Covid 19’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari