Connect with us

Zanimljivosti

Čapljinac Vinko Ćemeraš pobjednik trećeg izdanja showa The Voice!

Objavljeno

-

isječak/HRT

Finalisti treće sezone showa The Voice Hrvatska bili su Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš. Pobjedu je na kraju odnio Vinko!

Svih četvero finalista imalo je tri nastupa.

Jednim su podsjetili kako je sve počelo, jednu su pjesmu pjevali zajedno sa svojim mentorom, a trećom izvedbom oprostili su se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja emisije The Voice Hrvatska.

Vinko Ćemeraš iz tima Davora Gobca nastupio je četvrti večeras i pjevao je audicijsku pjesmu „Pyro“. Skromni Vinko rekao je kako i ako pobijedi ima i dalje iste ciljeve; svirati na ulici svoje autorske stvari. Prije dueta s mentoricom Filip je pohvalio Vannu i rekao kako se zaštitnički ponašala prema svakom od svojih natjecatelja. Zajedno su otpjevali Vanninu pjesmu „Loš trenutak“. Albina je s Massimom otpjevala njegovu pjesmu „Suze nam stale na put“. Bernarda je s Ivanom Dečakom pjevala pjesmu „Nama se nikud žuri“.

– Naučio sam biti opušteniji i s Gobcem stalno učiš – rekao je Vinko za mentora Gobca. Dok je Gobac rekao kako su zajedno odlično funkcionirali i bez puno priče i posebno ga je dojmilo što je Vinko tako staložen. Zajedeno su pjevali pjesmu „Pinokio“.

Vinko Ćemeraš ujedno je prvi pobjednik The Voicea jer do sada smo imali dvije pobjednice!

Ukupno je osvojio 41,94% glasova.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari