Connect with us

Komentar

Cenzurirana Budnica – Marko Ljubić: Globalistima smeta ozbiljna i kulturna desnica!

Published

on

Nakon što je u svibnju prošle godine zbog navodne povrede autorskih prava s Youtubea uklonjena prva Budnica s Davorom Domazetom Lošom, jutros smo dobili informaciju da je ista sudbina snašla i epizodu iz 28.12.2020. s istim gostom, naslovljena “Svjedočimo svjetskoj namjeri uništenja čovjeka” koja je došla do 200 tisuća pregleda.

Youtube je dao sljedeće objašnjenje: “Taj je videozapis uklonjen zbog kršenja Uvjeta pružanja usluge za YouTube.”

S obzirom da su uz osobna mišljenja mene i gosta – koja su legitimna i na koja bismo trebali imati pravo – izneseni i provjerljivi podaci vezani uz neka aktualna pitanja, nismo sigurni koje smo točno uvjete prekršili.

S druge strane, potpuno smo sigurni da je ovo samo jedan od znakova nadiruće atmosfere cenzuriranja mišljenja koja nisu u skladu s dominantnim narativom i otvorene politike ušutkavanja onih koji se takva mišljenja usude izreći, bez obzira slagao se netko s njima ili ne.

No, ovo nas neće obeshrabriti. Nastavljamo u istom ritmu kroz emisije, tekstove i javno djelovanje. Vidimo se u ponedjeljak u novoj Budnici, objavio je urednik i voditelj Budnice, Marko Ljubić na Facebooku.

Gospodina Ljubića smo kontaktirali da za Kamenjar.com komentira ovaj događaj, jer je spomenuta emisija također bila objavljena i na našemu portalu:

“Znakovito. Samo to mogu reći. Pogledajte samo oko sebe, pune su mreže najrazličitijeg smeća, senzacionalizma, laži, huškanja, manipulacije, pa to usporedite s Budnicom. Mi smo od prvog trenutka nudili razgovor, argumente, dijalog i bili smo otvoreni za vrlo različita stajališta. Jedina smo televizijska emisija koja je dva puta zabranjena na ovom kanalu.

Zašto?

Baš zato što smo ozbiljni, što nam ljudi vjeruju, zato što sve što se kod nas izrekne može podnijeti ozbiljnu provjeru. Zato smetamo, a s druge strane tim centrima globalne moći ne smeta divljaštvo koje je kao usmjereno protiv njih. Jer divljaštvo je zabava, njima zabava i destrukcija, njima kaos i nesigurnost odgovaraju, a jedino im je opasan razum, serioznost i ozbiljnost. Zato nas cenzuriraju, no neće nas zaustaviti, nit promjeniti naš pristup”, kazao je Ljubić.

Dodaje, jasno je kao dan da se netko jako moćan boji konsolidacije nacionalno-kršanske ideje oko projekta Budnice, kao što je jasno da upravo te silnice podupiru dosadašnje tzv.desne promotore, u biti lažnjake sa skrivenim agendama i često instrumentima tih globalnih pokreta. Nije slučajan ovaj udar na nas, zaključio je Ljubić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari