Connect with us

Komentar

Češki predsjednik Miloš Zeman: Migranti koriste djecu kao živi štit

Objavljeno

-

Češki predsjednik Miloš Zeman, koji je već nekoliko puta napadao imigrante koji dolaze u Europu, optužujući ih da koriste djecu kao “živi štit”, dok u Europu dolaze valovima ljudi bez presedana nakon Drugog svjetskog rata.

[ad id=”68099″]

Djeca izbjeglica “služe kao živi štit ljudima s iPhonima (ekonomski imigranti) da bi opravdali val imigranata”, rekao je Miloš Zeman u razgovoru na web stranici tabloida Blesk. “Oni koji se kriju iza djece (…) ne zaslužuju samilost”, dodao je on. “Oni vode djecu u malim čamcima, znajući da riskiraju da će se utopiti”, dodao je prvi češki predsjednik izabran na općim izborima, na vlasti od 2013. godine.

On je sebe već učinio prepoznatljivim posljednjih dana po šokantnim frazama protiv imigranata, rekavši: “Nitko vas nije pozvao ovdje” i tvrdeći da će novopristigli poštivati šerijat umjesto čeških zakona”,i da “će nevjerne žene biti kamenovane i lopovima odsijecane ruke”.

On je na kraju ocijenio da nas marame koje nose žene lišavaju ljepote žene jer su pokrivene od glave do pete. Naravno, za neke žene, to je prednost, ali one nisu brojne”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas