Connect with us

Hrvatska

Čestitka Plenkovića kardinalu Bozaniću: Neka nas Božić potakne još ustrajnije graditi pravednu i gospodarski naprednu Domovinu

Objavljeno

on

Foto: Hina

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković uputio je u ponedjeljak božićnu čestitku kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom, zaželjevši da nas blagdan Isusova rođenja potakne da još ustrajnije gradimo uređenu, pravednu i gospodarski naprednu Domovine.

“Uzoriti gospodine kardinale, neka nas radosni kršćanski blagdan Isusova rođenja potakne da otvorenih srca još ustrajnije nastavimo izgradnju uređene, pravedne i gospodarski napredne Domovine, kao i blagostanja za svakog hrvatskog čovjeka. U vrijeme Božića posebno smo svjesni važnosti uspostave društva utemeljenog na kršćanskom načelu solidarnosti i brizi za najpotrebitije.

U ime hrvatske Vlade i svoje osobno od srca želim blagoslovljen i čestit Božić Vama, kao i svim svećenicima, redovnicama, redovnicima i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije i čitavog katoličkog puka”, naveo je premijer Plenković u božićnoj čestitci kardinalu Bozaniću, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Predsjednik Vlade uputio božićnu čestitku predsjedniku HBK, zadarskome nadbiskupu mons. Puljiću

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, zadarskome nadbiskupu mons. Želimiru Puljiću.

“Radosni kršćanski blagdan Isusova rođenja potiče nas da ustrajemo u izgradnji društva solidarnosti, prosperiteta i pravednosti. Neka nas svjetlo Božića vodi u služenju hrvatskom narodu i našoj Domovini,” stoji u čestitci koju je premijer Plenković u ime Vlade i u svoje ime uputio nadbiskupu Puljiću i svim svećenicima, redovnicama i redovnicima Hrvatske biskupske konferencije te svim katoličkim vjernicima u Hrvatskoj.

(Hina)

 

Nema Božića bez Boga, zato: čestit Božić i blagoslovljeno vam novo ljeto Gospodnje

 

 

Božićna čestitka predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari