Connect with us

Vijesti

Čestitka predsjednika Hrvatskog sabora Jandrokovića pravoslavnim vjernicima

Objavljeno

-

HINA

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je u petak čestitku vjernicama i vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru, u kojoj ističe kako je svijetu uistinu potrebit mira na “što nas ovog Božića snažno podsjeća patnja prijateljskog ukrajinskog naroda”.

“U ime zastupnica i zastupnika u Hrvatskome saboru i osobno upućujem iskrene čestitke svim vjernicama i vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

Želim da vam blagdan Kristova rođenja donese obilje Božjeg blagoslova, a vaša srca i domove ispuni mirom, nadom i ljubavlju, kako biste ga u krugu svojih najmilijih mogli dostojno proslaviti.

Mir Božji – Hristos se rodi!”, naveo je u čestitci Jandroković, priopćeno je iz Hrvatskog sabora. 

“Suočen s brojnim izazovima, svijet u kojem živimo uistinu je potrebit mira. Na to nas ovog Božića iznimno snažno podsjeća patnja prijateljskog ukrajinskog naroda”, istaknuo je predsjednik Sabora, dodavši: “Pozvani smo stoga nastaviti ulagati napore za postizanje i očuvanje mira, ali i pomicati granice vlastite solidarnosti”.

“Neka ovaj Božić svim kršćanima u Hrvatskoj osobito ojača volju za pomoć bližnjemu u potrebi. Neka nas ujedno sve zajedno potakne da, u snažnijem uzajamnom uvažavanju, toleranciji i razumijevanju, budemo pripravniji raditi na općem boljitku našeg društva. Čestit vam i blagoslovljen Božić”, stoji u čestitci predsjednika Sabora Jandrokovića pravoslavnim vjernicima.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari