Pratite nas

Četiri hrvatska vaterpolista snimila su novu kampanju uoči Europskog prvenstva koje se održava u Budimpešti

Objavljeno

na

Četiri hrvatska vaterpolista snimila su novu kampanju uoči Europskog  prvenstva koje se održava u Budimpešti. Za razliku od kalendara koji su prošle godine snimali samo u kupaćim gaćama, sada su bili u čednijem izdanju.

Savjeti mladim sportašima

Snimanjem kalendara probili smo led. Nismo baš navikli na ovakva snimanja, no rezultat je bio odličan kao i reakcije, tako da smo se bez brige i ovaj put prepustili u ruke fotografu Goranu Matijašecu, koji je pravi profesionalac pa je snimanje bilo brzo i zabavno!, kaže nam vaterpolist Marko Bijač.

hvala vam budimpešta

Sa suigračima koji su snimili kampanju, Lukom Bukićem, Paulom Obradovićem iPetrom Muslimom na ovaj način htio je poslati poruku zahvale svim navijačima naše reprezentacije. – Htjeli smo naglasiti koliko su nam bitni navijači, oni su ti zbog kojih ostavljamo srce u bazenu, a ovom kampanjom šaljemo poruku i mladim sportašima da smo tu za njih, da smo otvoreni za savjete, poručuje Muslim. On se fotografirao s navijačem Žarkom, a koliko se razlikuje ovo od snimanja u kupaćim gaćama, kaže: Iako smo na prvom snimanju bili u kupaćim koje su nam normalno radno odijelo, moram priznati da je ovo drugo bilo lakše i opuštenije.

Njegov suigrač Luka Bukić fotografu je pozirao u društvu nekada proslavljene manekenke Zvončice Vucković. – Zvončica je iznimno draga žena. Otkrila mi je nekoliko trikova kako što bolje pozirati pred kamerom, a moram priznati kako me iznenadila poznavanjem naše reprezentacije i uspjeha naših starijih kolega, prenosi Luka dojmove sa snimanja.

Paulo Obradović svoj vizual snimio je u društvu manekenke Kim Kosanović. Je li time izazvao ljubomoru kod svoje djevojke? – Snimanje je bilo opušteno, a cura nije ljubomorna. Ovo je pozitivna i lijepa kampanja tako da jedva čekamo da izađe, kaže Paulo.

Marko Bijač za partnera na snimanju dobio je mladog vaterpolista Tomislava iz zagrebačke Mladosti. – Sjećam se koliko su meni značili savjeti oca koji je isto bio vaterpolist tako da sam s velikom pažnjom rado savjetovao Tomislava, kao što smo i na raspolaganju svim mlađim uzrastima, kaže Marko Bijač.

Ovom kampanjom pozivaju navijače da ih bodre od 13. do 26. srpnja na EP-u, a hoće li i njihove bolje polovice biti na tribinama u Budimpešti? – Moja će nas Zrinka najvjerojatnije bodriti s tribina i u Budimpešti, a ovom bih prigodom pozvao sve one koji su u mogućnosti da dođu na ovaj praznik vaterpola, poručuje Marko.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

BiH

Dodik će upoznati Grabar Kitarović sa zaključcima Predsjedništva BiH

Objavljeno

na

Objavio

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine danas je donijelo nekoliko zaključaka. Iz njih se iščitava da će BiH od Republike Hrvatske zatražiti da lokaciju predviđenu za zbrinjavanje radioaktivnog otpada Trgovska Gora u Općini Dvor koja je u blizini granice s BiH izmjesti na neku drugu lokaciju, javlja Hrvatski medijski Servis. 

Zaključke Predsjedništva BiH prenosimo u cijelosti:

“1. Bosna i Hercegovina traži od Republike Hrvatske da lokaciju Trgovska gora, Općina Dvor, Republika Hrvatska, koja se nalazi u neposrednoj blizini granice s Bosnom i Hercegovinom, izuzme kao mjesto predviđeno za odlaganje i skladištenje radioaktivnog i nuklearnog otpada, te da na području svoje teritorije osigura drugu adekvatnu lokaciju za te namjene, koja nije u blizini granice s Bosnom i Hercegovinom.

2. Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine, uputit će pismo predsjednici i premijeru Republike Hrvatske, kojim će ih obavijestiti o navedenom zahtjevu Bosne i Hercegovine.

3. Zadužuje se Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine da, putem diplomatsko-konzularnih predstavništava Bosne i Hercegovine, informira zemlje članice Europske Unije i međunarodne organizacije koje se bave pitanjima zaštite životne sredine o navedenom pitanju i zahtjevu Bosne i Hercegovine.

4. Predsjedništvo Bosne i Hercegovine će, u okviru svoje nadležnosti, po ovom pitanju, inzistirati na punoj zaštiti svih prava koja Bosni i Hercegovini pripadaju po pravilima i normama međunarodnog prava”, priopćeno je iz Predsjedništva BiH./HMS/

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Vijesti

Bernardić: ‘HDZ donosi zakon kako bi legalizirao svoje crne fondove’

Objavljeno

na

Objavio

Teške optužbe padaju na račun HDZ-a zbog zakona koji regulira financiranje političkih aktivnosti, koji omogućuje strankama trošenje četiri puta više novca u kampanjama.

“Zakon se donosi svega nekoliko dana prije raspisivanja europskih izbora. Pokušava se danas isforsirati izglasavanje zakona, tako se krši demokratska praksa, ali i Zakon o radu. Potreban je isključivo da bi se legalizirali crni fondovi HDZ-a. I neki dan je izašla afera u Nacionalu u kojoj je Mamić donirao milijun eura HDZ-u za predsjedničku kampanju. Još uvijek imamo slučaj Fimi medija. Dizanjem novca koji mogu potrošiti u kampanji, legaliziraju crne fondove. Ptice na grani znaju da se financiraju iz crnih fondova, žele oprati te novce i koristiti ih u kampanji. Na taj način kupuju europske izbore i birače”, rekao je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji u Saboru predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Podsjetimo, izjašnjavanje o amandmanima trajalo je cijelu noć jer je Most predao njih gotovo 900 kako bi opstruirao donošenje zakona.

Šef SDP-ovog kluba Arsen Bauk podsjeća da se prema preporukama Venecijanske komisije ne bi smjela mijenjati izborna pravila u izbornoj godini, a ovdje zakon planira donijeti “nekoliko sati prije raspisivanja izbora”.

Također je podsjetio da je preporuka Ustavnog suda da bitni zakoni ne stupaju na snagu odmah nakon objave u Narodnim novinama. Bauk kaže da se za regularne izbore mora sa zakonom uskladiti sastav Državnog izbornog povjerenstva, a da HDZ i to opstruira uskraćujući pravo opoziciji na jednog člana u DIP-u.

“Zbog toga je potpumno nepotrebno dovedena u pitanje neregularnost izbora u RH. Nadam se da će predsjednica spriječiti tu vstu proceduralnog nasilja i da neće odmah potpisati taj zakon”, prenosi N1.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati