Pratite nas

Reagiranja

Četnički vojvodo, ne prijeti Kolindi, jer bi ti stražnjica mogla izgledati poput punog mjeseca

Objavljeno

na

Srpski ratni zločinac Vojislav Šešešlj ne prestaje s uvredljivim, niskim i bahatim provokacijama, poglavito u zadnje vrijeme prema novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović. Ne može joj oprostiti što je na izborima pobijedila njegovog “asa” Ivu Josipovića, a još manje što je kao novoizabrana predsjednica uputila pismo Ujedinjenim narodima da ovog bolesnika što prije ponovno zatvore, jer je opasan za okolinu. Zagađuje prostor. Naime, tamo gdje on prođe trava se suši, a voda se pretvara u običnu močvaru.

  • Draga moja Kolinda, ja sigurno neću umreti dok tebe seksualno ne zadovoljim. Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirno mogu izdahnuti…- napisao je preko svog Twittera.
  • Vrlo brzo nakon toga javio se novom porukom:
  • Draga Kolinda, očekivao sam da zahtjevaš da me zatvore na Pantovčaku, pa da tvoju predsjedničku rezidenciju pretvorimo u naše ljubavno gnijezdo.

seselj_oprostajni_miting_pred_odlazak_u_hag_3_23-2-03Hrvati su ogorčeni takvim ponašanjem čovjeka koji je na privremenoj slobodi. Da ima malo kulture, ili bolje rečeno, soli u glavi Šešelj to nikada ne bi napisao. Ponaša se kao duševni invalid. Međutim, neshvatljivo je da Vlada Srbije uopće ne reagira na ove uvrede i klevete prema predsjednici druge države. Ne javljaju se ni ostale srbijanske službe, što znači da se slažu s retorikom četničkog vojvode, kojeg inače još i danas slijedi na desetine tisuća onih koji se još nisu, baš kao i on, odrekli granice: Karlobag- Ogulun-Karlovac – Virovitica. Kalinda bi sada trebala pisati srpskim čelnicima Nikoliću i Vujčiću i zatražiti da se ovog “bijesnog orangutana” pošalje jedno vrijeme u beogradski zoološki vrt da svojim pričama uveseljava posjetioce. Možda će tamo imati prigode, prije nego li umre, da nekog majmuna seksualno zvekne barem stotinjak puta.

No, ako se srbijanska Vlada, u relativno kratkom vremenu, tj. odmah, ni ovog puta ne ogradi od bolesne i opasne retorike svog “brata po oružju”, novoizabrana predsjednica hrvatske države, treba povući veleposlanika Hrvatske iz Beograda, a Srbiju i dalje sputavati u njezinom odlasku prema Europskoj uniji, tim više što je Šešelj tim svojim izjavama uvrijedio i sve one koji su na prošlim izborima za predsjednika RH dali bezrezervnu podršku Kolindi Grabar Kitarović.

I još nešto: ako želi toliko nekog “zveknuti” neka slobodno dođe u Hrvatsku. Ona odurna stražnjica će mu izgledati kao – pun mjesec!

Dakle, Šešelju, igra je počela. S nestrpljenjem očekujemo tvoj dolazak….

Imaš li muda ili će sve ostati samo na riječima?

Mladen Pavković

[ad id=”40551″]

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Srpska pravoslavna crkva uprla sve svoje snage protiv Marka Juriča

Objavljeno

na

Objavio

“Sramota je za hrvatsku državu da je Hrvatska pravoslavna crkva beskućnik i da svoje liturgijske obrede mora održavati na ulici”, rekao je te od hrvatske države zatražio da registrira Hrvatsku pravoslavnu crkvu i da joj nađe prostor za održavanje liturgijskih obreda, Marko Jurič u siječnju, prilikom javnog obreda  “posvećivanja vode povodom blagdana Bogojavljanja”, koje je organizirala Hrvatska pravoslavna crkva  na zagrebačkom Cvjetnome trgu. Od tada počinje njegov sudski progon:

Jučer je protiv mene na Prekršajnom sudu održano peto ili šesto ročište. Zagrebačka policija me progoni i tuži da sam organizirao protuzakoniti skup 6. siječnja 2017. godine kada je Hrvatska pravoslavna crkva na Cvjetnomu trgu održala obred posvećenja vode.

Policija je po prijavi Srpske pravoslavne crkve uprla sve svoje snage kako bi dokazala protuzakonite, opasne i rušilačke namjere tog vjerskog obreda na Cvjetnom. Do sada je ta zagrebačka policija poslala čak pet policajaca koji iz ročišta u ročište siluju činjenice kako bi dokazali svoju optužnicu dostojnu milicijskih pendrekaša propale Jugoslavije.

Spoznaja da ću možda biti osuđen ne boli toliko koliko je bilo mučno gledati te, tzv. hrvatske policajce, koji zajedno s pjevačima četničkih pjesama pušu u isti rog i gaze po istini, pravdi, pravnom sustavu i temeljima hrvatske države. U konačnici, svojim sluganskim ponašanjem pljuju na stradanja Hrvata od četničke ruke u zadnja dva rata i poraća. 
Takvi policajci nemaju pravo nositi časnu odoru hrvatske policije! Napisao je Marko Jurič.

Marko Jurič se ovog časa nalazi na sudu jer je upro prstom u Pupovca

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

Platforma suverenista traži odgovornost Aleksandra Stankovića

Objavljeno

na

Platfroma suverenista zahtjeva pokretanje postupka utvrđivanja odgovornosti Aleksandra Stankovića zbog teških kršenja odredbi Ustava RH, saborskog Zaključka o srpskoj agresiji od 8. listopada 1991. i Deklaracije o Domovinskom ratu.

Platformu potpisuju građanska inicijativa Ivo Pilar i 9 krovnih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Zbog navedenoga tražimo:

1.      Pokretanje postupka utvrđivanja odgovornosti i sankcioniranje  urednika i voditelja emisije Nedjeljom u dva, Aleksandra Stankovića za:

1a) teška kršenja ustavnih i zakonskih odredbi RH, krivotvorenje povijesnih činjenica i dezinformiranje javnosti

1b) teška kršenja Općih pravila o radu i ponašanju zaposlenika HRTa, te

1c) teška kršenja propisa iz Etičkog kodeksa HRT-a

2. Zahtjev za javnom isprikom u ime HRT-a, hrvatskoj javnosti zbog dopuštanja objavljivanja očitih povijesnih krivotvorenja, dezinformacija, laži i podmetanja.

 Pojašnjenje

Urednik i voditelj emisije Nedjeljom u dva, Aleksandar Stanković je u nedjelju, 19. studenoga 2017., prigodom gostovanja hrvatskog dragovoljca iz Vukovara, Predraga Mišića –Peđe,  višestruko i agresivno pokušavao uvjeriti gosta kako je Domovinski rat za obranu Hrvatske od srpske agresije bio građanski rat.

Ovim činom je voditelj emisije najgrublje prekršio, zanemario i obezvrijedio slijedeće:

1.)    Ustav RH, izvorišne osnove, koje jasno potvrđuju i naglašavaju da je Domovinski rat bio pravedan, legitiman, obrambeni i oslobodilački.

2.)    ) Zaključak Hrvatskog sabora od 8. listopada 1991. kojim se jasno identificira srpska osvajačka agresija na Hrvatsku (NN 53/1991)

3.)    Deklaraciju o Domovinskom ratu koja devet godina nakon rata trezveno evaluira prošle događaje i opet naglašava kako je Domovinski rat bio  obrambeni rat nasuprot srpskoj agresiji. (NN 102/2000)

4.)    Presude međunarodnih sudišta koje su u više slučajeva potvrdile srpski agresivni , osvajački rat s ciljem ustroja velike Srbije na prostorima bivše Jugoslavije.

O svemu navedenom izvjestit ćemo i odgovorna saborska tijela, zatražiti javnu raspravu i odgovornost svih koji dopuštaju sramotno krivotvorenje povijesti, dezinformiranje javnosti i relativiziranje krivnje totalitarnog, komunističkog, jugoslavenskog režima i osvajačke srpske agresije.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari