Pratite nas

Reagiranja

Četnički vojvodo, ne prijeti Kolindi, jer bi ti stražnjica mogla izgledati poput punog mjeseca

Objavljeno

na

Srpski ratni zločinac Vojislav Šešešlj ne prestaje s uvredljivim, niskim i bahatim provokacijama, poglavito u zadnje vrijeme prema novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović. Ne može joj oprostiti što je na izborima pobijedila njegovog “asa” Ivu Josipovića, a još manje što je kao novoizabrana predsjednica uputila pismo Ujedinjenim narodima da ovog bolesnika što prije ponovno zatvore, jer je opasan za okolinu. Zagađuje prostor. Naime, tamo gdje on prođe trava se suši, a voda se pretvara u običnu močvaru.

  • Draga moja Kolinda, ja sigurno neću umreti dok tebe seksualno ne zadovoljim. Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirno mogu izdahnuti…- napisao je preko svog Twittera.
  • Vrlo brzo nakon toga javio se novom porukom:
  • Draga Kolinda, očekivao sam da zahtjevaš da me zatvore na Pantovčaku, pa da tvoju predsjedničku rezidenciju pretvorimo u naše ljubavno gnijezdo.

seselj_oprostajni_miting_pred_odlazak_u_hag_3_23-2-03Hrvati su ogorčeni takvim ponašanjem čovjeka koji je na privremenoj slobodi. Da ima malo kulture, ili bolje rečeno, soli u glavi Šešelj to nikada ne bi napisao. Ponaša se kao duševni invalid. Međutim, neshvatljivo je da Vlada Srbije uopće ne reagira na ove uvrede i klevete prema predsjednici druge države. Ne javljaju se ni ostale srbijanske službe, što znači da se slažu s retorikom četničkog vojvode, kojeg inače još i danas slijedi na desetine tisuća onih koji se još nisu, baš kao i on, odrekli granice: Karlobag- Ogulun-Karlovac – Virovitica. Kalinda bi sada trebala pisati srpskim čelnicima Nikoliću i Vujčiću i zatražiti da se ovog “bijesnog orangutana” pošalje jedno vrijeme u beogradski zoološki vrt da svojim pričama uveseljava posjetioce. Možda će tamo imati prigode, prije nego li umre, da nekog majmuna seksualno zvekne barem stotinjak puta.

No, ako se srbijanska Vlada, u relativno kratkom vremenu, tj. odmah, ni ovog puta ne ogradi od bolesne i opasne retorike svog “brata po oružju”, novoizabrana predsjednica hrvatske države, treba povući veleposlanika Hrvatske iz Beograda, a Srbiju i dalje sputavati u njezinom odlasku prema Europskoj uniji, tim više što je Šešelj tim svojim izjavama uvrijedio i sve one koji su na prošlim izborima za predsjednika RH dali bezrezervnu podršku Kolindi Grabar Kitarović.

I još nešto: ako želi toliko nekog “zveknuti” neka slobodno dođe u Hrvatsku. Ona odurna stražnjica će mu izgledati kao – pun mjesec!

Dakle, Šešelju, igra je počela. S nestrpljenjem očekujemo tvoj dolazak….

Imaš li muda ili će sve ostati samo na riječima?

Mladen Pavković

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari