Pratite nas

Reagiranja

Četnički vojvodo, ne prijeti Kolindi, jer bi ti stražnjica mogla izgledati poput punog mjeseca

Objavljeno

na

Srpski ratni zločinac Vojislav Šešešlj ne prestaje s uvredljivim, niskim i bahatim provokacijama, poglavito u zadnje vrijeme prema novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović. Ne može joj oprostiti što je na izborima pobijedila njegovog “asa” Ivu Josipovića, a još manje što je kao novoizabrana predsjednica uputila pismo Ujedinjenim narodima da ovog bolesnika što prije ponovno zatvore, jer je opasan za okolinu. Zagađuje prostor. Naime, tamo gdje on prođe trava se suši, a voda se pretvara u običnu močvaru.

  • Draga moja Kolinda, ja sigurno neću umreti dok tebe seksualno ne zadovoljim. Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirno mogu izdahnuti…- napisao je preko svog Twittera.
  • Vrlo brzo nakon toga javio se novom porukom:
  • Draga Kolinda, očekivao sam da zahtjevaš da me zatvore na Pantovčaku, pa da tvoju predsjedničku rezidenciju pretvorimo u naše ljubavno gnijezdo.

seselj_oprostajni_miting_pred_odlazak_u_hag_3_23-2-03Hrvati su ogorčeni takvim ponašanjem čovjeka koji je na privremenoj slobodi. Da ima malo kulture, ili bolje rečeno, soli u glavi Šešelj to nikada ne bi napisao. Ponaša se kao duševni invalid. Međutim, neshvatljivo je da Vlada Srbije uopće ne reagira na ove uvrede i klevete prema predsjednici druge države. Ne javljaju se ni ostale srbijanske službe, što znači da se slažu s retorikom četničkog vojvode, kojeg inače još i danas slijedi na desetine tisuća onih koji se još nisu, baš kao i on, odrekli granice: Karlobag- Ogulun-Karlovac – Virovitica. Kalinda bi sada trebala pisati srpskim čelnicima Nikoliću i Vujčiću i zatražiti da se ovog “bijesnog orangutana” pošalje jedno vrijeme u beogradski zoološki vrt da svojim pričama uveseljava posjetioce. Možda će tamo imati prigode, prije nego li umre, da nekog majmuna seksualno zvekne barem stotinjak puta.

No, ako se srbijanska Vlada, u relativno kratkom vremenu, tj. odmah, ni ovog puta ne ogradi od bolesne i opasne retorike svog “brata po oružju”, novoizabrana predsjednica hrvatske države, treba povući veleposlanika Hrvatske iz Beograda, a Srbiju i dalje sputavati u njezinom odlasku prema Europskoj uniji, tim više što je Šešelj tim svojim izjavama uvrijedio i sve one koji su na prošlim izborima za predsjednika RH dali bezrezervnu podršku Kolindi Grabar Kitarović.

I još nešto: ako želi toliko nekog “zveknuti” neka slobodno dođe u Hrvatsku. Ona odurna stražnjica će mu izgledati kao – pun mjesec!

Dakle, Šešelju, igra je počela. S nestrpljenjem očekujemo tvoj dolazak….

Imaš li muda ili će sve ostati samo na riječima?

Mladen Pavković

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

dr. Hrvoje Tomasović pozvao branitelje: Oduprimo se ‘njihovoj’ Hrvatskoj, totalitarizmu i političkoj agresiji koju širi Beljak

Objavljeno

na

Objavio

Branitelji, oduprimo se „njihovoj“ Hrvatskoj, totalitarizmu i političkoj agresiji koju širi Beljak

Započet  ću ovu svoju objavu citatom iz popularne pjesme “E, moj narode” Marka Perkovića Thompsona: “Ja to više tako ne mogu i neću!”

Predsjedniku HSS-a, mojem samoborskom gradonačelniku Kreši Beljaku nije bilo dosta što je izazvao opću sablazan svojim nedavnom tweetom da “Udba nije ubila dovoljno hrvatskih političkih emigranata”, već, unatoč konsternacije šire javnosti nastavlja sa nizom svojih skandaloznih izjava.

Tako je na Facebook stranici gradonačelnika Čazme Dinka Piraka Beljak izjavio sljedeće:

Ako je Bleiburg zločin, onda je zločin i Oluja”.

S obzirom da se ovdje radi o više nego očitom govoru mržnje, nepoštivanju više hrvatskih zakona te same Deklaracije o Domovinskom ratu, odlučio sam se na javni korak u smjeru adekvatnog sankcioniranja Kreše Beljaka za ovakovo njegovo “političko” djelovanje.

Samo da podsjetim zaboravne: taj isti Beljak već je i prije imao javne agresivne i seksističke ispade zbog kojih bi mu aktivisti iz #spasime trebali prosvjedovati pod kućnim prozorom.

Bez obzira na moje političko razmimoilaženje s Ružom Tomašić, ona sigurno kao žena nije zaslužila ton i način obraćanja koje je svojedobno imao taj isti Beljak kada joj je poručio: “Sikter iz naše Hrvatske!”

Kakva je to “njihova” Hrvatska jasno se i bjelodano vidi iz zadnji Beljakovih objava, a takvom se totalitarizmu i političkoj agresiji trebamo odlučno suprotstaviti.

Stoga sam se, kao hrvatski branitelj, odlučio za pokretanje ove grupe pod nazivom “BRANITELJI PROTIV BELJAKA”, s dva osnovna cilja:

1. Poticanje institucija hrvatske države na dosljedno poštivanje rezolucije EU parlamenta iz 2019. godine “Važnost europskog sjećanja za budućnost Europe” koja jasno poistovjećuje nacistički i komunistički režim;

2. S obzirom na činjenicu da mandatno-imunitetno povjerenstvo u pravilu ne skida saborski imunitet zastupniku na osnovu privatnih kaznenih prijava, želimo potaknuti institucije da po službenoj dužnosti protiv Kreše Beljaka podignu kaznenu prijavu zbog njegovih degutantnih izjava za koje mora odgovarati!

Dragi moji suborci, hrvatske braniteljice i branitelji, odazovite se ovom mojem pozivu u grupu “BRANITELJI PROTIV BELJAKA“!

Uvijek vaš ratni prijatelj, Hrvoje Tomasović, dr.med.

Krešo Beljak: ‘Ako je Bleiburg zločin, onda je zločin i Oluja’; Hrg: ‘Mislim da Beljaku treba medicinska pomoć’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Politika

GONG: Državno izborno povjerenstvo treba regirati u slučaju Škore i Facebooka

Objavljeno

na

Objavio

Nevladina udruga Gong ustvrdila je u četvrtak kako bi DIP trebao sankcionirati predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru zbog toga što u financijskom izvješću nije pravilno prijavio sredstva iskorištena za oglašavanje na društvenim mrežama u vrijeme predizborne kampanje.

“S obzirom na to da kandidat Miroslav Škoro nije prijavio oglašavanje na društvenim mrežama u skladu sa zakonom i pridruženim pravilnikom, Gong smatra da DIP mora razjasniti ovaj slučaj te Škori obustaviti isplatu naknade troškova izborne promidžbe”, poručio je Gong.

Pozvao se pritom na važeće izborne propise koji nalažu da bi kandidati na izborima trebali o troškovima promocije na društvenim mrežama izvijestiti odvojeno od drugih troškova. Također, zakonski je određeno da se kandidatima koji se ne pridržavaju uputa i ne dostave financijske izvještaje “na propisani način”, može obustaviti isplata naknade troškova izborne promidžbe.

Gong je ustvrdio da bi DIP Škori, koji ostvaruje pravo na naknadu troškova izborne promidžbe, trebao izreći administrativnu sankciju te obustaviti isplatu naknade dok uredno ne ispuni svoje obveze.

Iz Gonga ističu da bi isto trebalo napraviti i s kandidatima i kandidatkinjama koji su ušli u drugi krug, ako se pokaže da nisu na ispravan način unijeli troškove za društvene mreže.

Dodaju kako su se svi ostali kandidati iz prvog kruga, osim Ante Đapića, držali pravila i posebno prijavili sredstva za društvene mreže. Đapić, međutim, nije prešao prag od minimalno osvojenih 10 posto glasova birača, pa se na njega ova sankcija ne odnosi, jer ne ostvaruje pravo na naknadu troškova izborne promidžbe. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari