Pratite nas

Komentar

Čije ime u Vladi RH ili u Saboru „vrijedi“ cca 1 milijardu HRK?

Objavljeno

na

Temeljni interes Nacije i Države jeste: „Politička – gospodarska – sigurnosna“ stabilnost!“

U samo dvije riječi: „Politička sigurnost“ nalazi se cca 1 milijardu HRK potencijalne uštede na kamatama samo za 2017., u najtežoj gospodarskoj godini od nastanka naše mlade Države i nema tog imena Premijera, ministra ili ministrice koji vrijedi toliko zvao se on ili ona, Andrej Plenković, Zlatko Hasanbegović, Nina Obuljen Koržinek ili Milivoj Lokas!

Nitko nema pravo igrati se sa sudbinom RH neovisno sviđalo mu se neko ime ili ne.

Bitna i najbitnija je dobrobit RH i tzv. „viši cilj“ na političkoj, gospodarskoj i sigurnosnoj stabilnosti jer Hrvatska NIJE i ne može biti „otok“ u ovom globalističkom svijetu koji je pred izazovima i prošlih i budućih vremena.

Svako drugačije (ne)razmišljanje rezultat je ljudske, političke i drugih nepismenosti i (ili) „prizemnosti“, tj. kad od stabla nismo u stanju vidjeti šumu.

Tvorcima KAOSA, bilo lokalnim, bilo globalnim, poglavito je u cilju manipulacija takvim osobama, izmišljanjima sukoba na svim razinama, potenciranjima sukoba, podjela, … jer baš ti isti „politički nepismenjaci“ su jedno od najboljih „oružja“ za provođenje ili pokušaja provođenja i stvaranja KAOSA, a tim istim „tvorcima KAOSA“ RH je uvijek bila i biti će „trn u oku“!  ( Specijalni oblici rata PROTIV Hrvatske.)

Zbog navedenog, zbog političke – gospodarske – sigurnosne stabilnosti u RH moramo se zapitati:

„Čije ime u Vladi RH ili u Saboru „vrijedi“ cca 1 milijardu HRK?“

Puna potpora Vladi RH!

Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

VUKOVAR, PROVJERA NAŠE LJUDSKOSTI

Objavljeno

na

Objavio

Mjesec je studeni, unatoč svome imenu, mjesec lijepih i nostalgičnih iskustava. Tako je sve dok pred nas ne izroni, dok nas ne zaskoči datum 18. studenog. On nas odmah odnese u taj datum 1991. On se ne može zvati danom.

To je drama, sinonim stradanja, sinonim pomračenja ljudske vrste. Tog dana postaje istinito ime ovog mjeseca. Postaje hladno, postaje studeno u našim dušama. Jer Vukovar je živi grad i živa stvarnost spremljena u povijest i naše sjećanje. Kad kažemo spremljena, ne smije značiti odložena stvarnost! Povijest je Vukovara postala povijest rođenja moderne i samostalne Hrvatske ali i povijest svakoga od nas.

Vukovar neprekidno mora osnaživati političku, simboličku i egzaktnu snagu i vrijednost za Hrvatsku i ukupnu javnost… Vukovaru moramo osigurati memorijsko mjesto i svetište koje traži njegova snaga i tragovi ubrazdani na licu tisućljeća. Postati grad pomirenja, grad prijatelj sviju…

Provjera ljudskosti i sposobnosti našeg življenja i opstajanja. Možemo mi, i moramo to htjeti i znati graditi …

Za Vukovar nam trebaju mirni, autentični, utemeljeni, svjesni i odlučni potezi. Da kandidatura grada Vukovara za neprolaznu povijest bude potvrđena zrelošću naše generacije koja će znati iskustva prošlosti ugraditi u svoju budućnost… napisao je Goran Marić na facebooku povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara.

 

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

VIDEO – Knezović: Zaoštravanje odnosa BiH i Srbije je samo populizam i medijska pompa!

Objavljeno

na

Objavio

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović odbacio je danas tvrdnje kako njegova izjava da bi bio spreman na rat ukoliko bi se Republika Srpska pokušala odcijepiti od Bosne i Hercegovine predstavlja prijetnju, nego je rekao kako je to logičan odgovor na pokušaje podjele koju zagovaraju srpski čelnici u BiH.

“Nije prijetnja kazati da ćete braniti svoju zemlju, prijetnja je kad kažete da ćete rasturiti vlastitu zemlju”, rekao je Izetbegović u Mostaru u izjavi za medije.

Izetbegović: Izjava da smo spremni na rat ne predstavlja prijetnju

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari