Connect with us

Komentar

Čije ime u Vladi RH ili u Saboru „vrijedi“ cca 1 milijardu HRK?

Objavljeno

on

Temeljni interes Nacije i Države jeste: „Politička – gospodarska – sigurnosna“ stabilnost!“

U samo dvije riječi: „Politička sigurnost“ nalazi se cca 1 milijardu HRK potencijalne uštede na kamatama samo za 2017., u najtežoj gospodarskoj godini od nastanka naše mlade Države i nema tog imena Premijera, ministra ili ministrice koji vrijedi toliko zvao se on ili ona, Andrej Plenković, Zlatko Hasanbegović, Nina Obuljen Koržinek ili Milivoj Lokas!

Nitko nema pravo igrati se sa sudbinom RH neovisno sviđalo mu se neko ime ili ne.

Bitna i najbitnija je dobrobit RH i tzv. „viši cilj“ na političkoj, gospodarskoj i sigurnosnoj stabilnosti jer Hrvatska NIJE i ne može biti „otok“ u ovom globalističkom svijetu koji je pred izazovima i prošlih i budućih vremena.

Svako drugačije (ne)razmišljanje rezultat je ljudske, političke i drugih nepismenosti i (ili) „prizemnosti“, tj. kad od stabla nismo u stanju vidjeti šumu.

Tvorcima KAOSA, bilo lokalnim, bilo globalnim, poglavito je u cilju manipulacija takvim osobama, izmišljanjima sukoba na svim razinama, potenciranjima sukoba, podjela, … jer baš ti isti „politički nepismenjaci“ su jedno od najboljih „oružja“ za provođenje ili pokušaja provođenja i stvaranja KAOSA, a tim istim „tvorcima KAOSA“ RH je uvijek bila i biti će „trn u oku“!  ( Specijalni oblici rata PROTIV Hrvatske.)

Zbog navedenog, zbog političke – gospodarske – sigurnosne stabilnosti u RH moramo se zapitati:

„Čije ime u Vladi RH ili u Saboru „vrijedi“ cca 1 milijardu HRK?“

Puna potpora Vladi RH!

Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari