Connect with us

Cijelim srcem vjerujem da ću uskrsnuti i da će stići spasenje za mene

Objavljeno

on

asia_bibiPakistanska kršćanka koju su 2009. godine zbog blasfemije osudili na smrt, za ovaj je Uskrs na internetskim stranicama portala Vatican Insider uputila odlučnu poruku nade

Asia Bibi, kršćanka koju su u Pakistanu 2009. godine zbog ‘blasfemije’ osudili na smrt, za ovaj je Uskrs na internetskim stranicama portala Vatikan Insider uputila odlučnu poruku nade: Cijelim svojim srcem i svim svojim silama vjerujem da ću uskrsnuti, i za mene će stići spasenje. S njom su u zatvorskom odjelu za osuđenike na smrt proveli vazmene blagdane mladi Sawan Masih i supružnici Shafquat. 

Osvrnuvši se na poruku Asije Bibi u razgovoru za Radio Vatikan Mobeen Shahid, utemeljitelj Udruge Pakistanski kršćani u Italiji, rekao je da su riječi nade znak čvrste vjere Asije Bibi. Ona, koja govori o nadi utemeljenoj na Kristovu uskrsnuću, zapravo potiče nas da snažimo svoju vjeru te da se još više zauzimamo za obranu kršćana u cijelom svijetu. U svijetu danas najviše progone kršćane, a nadamo se da će suci u Pakistanu osloboditi Asiju Bibi, jer su se na posljednjem ročištu i sudci i odvjetnici Asije Bibi uvjerili da je na smrt osuđena nevina žena – ustvrdio je Shahid.

(RV/Bitno.net/Kamenjar.com)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR