Connect with us

Komentar

Cilj je ljudima zgaditi ono što ih čini snažnima da ih se oslabi i lakše pokori

Objavljeno

-

Cilj je ljudima zgaditi ono što ih čini snažnima da ih se oslabi i lakše pokori.

Zgadit će ti vjeru, pripadnost narodu, obitelj, tradiciju i sve ono što te čini snažnim, izgubit ćeš sve što te čini dijelom snažne zajednice te postati jadna individua otuđena od svog naroda, od Boga, od zajednice, obitelji i tradicije.

Lutat ćeš među sličnim izrodima, otuđenicima i izgubljenim ljudima ogrezlim u nastranosti, ovisnosti, bolesti, depresiju i nezadovoljstvo koje kulminira mržnjom prema sebi i drugima. Sve ono što bi te usrećilo zamijenit ćeš lažnim strastima, onima koja ne traju i koja te ne ispunjavaju nego te čine dodatno nesretnim.

Zato vam govore da su vas pokrali domoljubi, a skrivaju tko su zaista ti ljudi, zato izvlače ružne stvari o crkvi i prenaglašavaju ih, a skrivaju istinu o onome što se zaista događa u svijetu, zato ismijavaju vjeru i uzdižu lažne znanosti, zato ocrnjuju Domovinski rat, a uzdižu okupatore, tiranije i diktatore, zato uništavaju obitelj kao instituciju, otuđuju jedne od drugih, razaraju odnose, umanjuju vrijednosti obitelji, roditeljstva, vrijeđaju instituciju braka, a navode vas na nastranosti i uzdižu psihičke poremećaje kao jednakovrijedne normalnom stanju.

Sve je to lijepo upakirano u priču o ljudskim pravima, civilizacijskom i ljudskom napretku, ispričano od kul pjevača, glumaca i raznih ljudskih olupina bez svijesti i volje, izmanipuliranih praznih duša koje su se prodale za novac, moć ili sitne strasti, ali koje imaju utjecaj na druge ljude koji žele biti kao oni.

Sve to prati moda, mladenački ili već neki bunt, suprotstavljanje tradicionalnim i konzervativnim vrijednostima, a sve u svrhu da od ljudi napravi otuđene budale, nesposobne za donošenje odluka, stavova ili za obično razmišljanje kako bi bili robovi, ali ne robovi koji su svjesni svog stanja, nego robovi koji su sretni braniti svoje ropstvo i druge, koji to ne žele, tjerati u to.

Domagoj Pintarić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari