Connect with us

Komentar

Čini mi se da se NU2 odvila u skroz, za Acu neželjenom smjeru

Objavljeno

on

Ako niste jučer pogledali NU2 i Brlekovića, u naslovu je video cijele emisije.

Čini mi se da se odvila u skroz, za Acu neželjenom smjeru. Pokušao je Aco oblatiti i Dinamo i Mamića, a Brleković, iako nesklon Mamiću, itekako involviran i u politiku i u nogometna događanja, pomogao je otvoriti valjda i zadnjim budalama oči. Pa je tako rekao i da nije bilo financijskog odnosa između Dinama i Mamića, nego samo između Modrića i Mamića.

Zatim, da je državi plaćen višemilijunski porez na taj transfer, a da je Modrić sa svog računa isplatio Mamića. Također i da se aneksi ugovora po svojoj prirodi potpisuju naknadno, jer tome i služe. Zatim, da Mamić u transferu Modrića nije napravio ništa protuzakonito.

Da su Mamiću kao optuženiku očigledno narušena ustavna prava, da nije imao pravično suđenje, te da ima snažnu osnovu za ustavnu tužbu. Fino je istaknuo i da bi Dinamo odavno već napravio novi stadion da mu Grad vrati oduzetu imovinu ili barem dodjeli pravo građenja na gradskom zemljištu.

A Stanković je zamislite postavito pitanje vraćanja Dinamovih naslova, jer je prema notornom Aci, Dinamo imao financijski doping, a prije toga je pola emisije pleo teze kako je Dinamo pokraden. Brleković ga je i u tome argumentirano demantirao, pa i ismijao.

Tomislav Zbožinek

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari