Connect with us

Ćirini psihički problemi

Objavljeno

-

Nakon što se umalo podao šerifu takozvane Republike Srpske, Miloradu Dodiku,  za milijun eura ili nešto ‘sitno, postalo je zapravo jasno da se legendarni izbornik, dakako, bivši, Miroslav Ćiro Blažević, pomalo gubi, očito i najbolje među nama, kako neki smatraju čovjeka koji je s reprezentacijom došao do najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa u povijesti trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine, stiže starost. Nitko nije imun na gluposti, Ćiro pogotovo, iako je bio imun na godine.

[dropcap]L[/dropcap]egendarni izbornik i najuspješnijih izbornik Vatrenih svih vremena, i službeno mora na pregled psihijatru, što se ne treba shvatiti tragično. Tko od bogatih i slavnih nikada nije bio kod psihijatra taj zapravo i nije bogat, o slavi da ne govorimo. Naime, čak je i Zdravko Mamić imao uputnicu za psihijatriju, nije pomoglo. Naime, Ćiro se ispovjedio za Globus, što je prvi znak psihičke labilnosti i rastrojstva, iako Ćiro nikada nije imao ukusa kada su mediji u pitanju. Da se Ćiro boji bolne smrti je posve razumljivo, nije jedini i ljudima u skoro 80-toj godini nije lako suočiti se s činjenicom da više ništa ne ovisi o njima, međutim, što će jednom nogometnom izborniku arsenal oružja koji je dovoljan za srušiti Fort Knox?  S pet pištolja i dvije puške, koliko je Ćiro navodno predao policiji, bivši hrvatski, bosansko-hercegovački, a umalo i ‘republiko-srpski’ izbornik mogao je komotno završiti sirijski krizu, ionako se navodno tamo pronašao pokoji ‘komadić’ hrvatskog oružja.

Ćiro pati, kao i veliki dio Dinamovih navijača, zbog smrti Josipa Kužea te ga od njegovog sprovoda proganjaju crne misli. Koliko poznajemo Ćiru Blaževića on ‘umire već dvadeset godina’, taman koliko je bilo potrebno da se Hrvatska rodi i nanovo umro. Blažević, reći će zlobnici, može biti sretan, nadživio je dvije Jugoslavije i čak dvije Hrvatske, s obzirom na bosansku tvrdoglavost i bosanske korijene ne sumnjamo da će preživjeti i Europsku uniju.

Jamac? Hrvatska! Kamo god je Hrvatska ušla vrlo brzo se raspalo.

tinolovka

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari