Connect with us

Šport

Ćiro Blažević: Hrvatska ima izbornika koji je idealan za ovu generaciju, za našu vrijednu mladost

Objavljeno

on

Legendarni trener Ćiro Blažević gostujući na N1 Televiziji usporedio je generaciju Vatrenih iz ’98. s nastupima reprezentacije u Rusiji.

Blažević je odgovorio na pitanje može li ga Dalić sustići: “Ja se toplo nadam, veliki sam optimist, već sam ranije tvrdio da je ova generacija u stanju ostvariti fantastičan rezultat. Ne samo stići – nego prestići Vatrene i doći do finala”.

“Imaju izbornika koji je idealan za ovu generaciju, za našu vrijednu mladost. Ne da ga cijene, nego ga i vole. To je ono što Napoleon kaže – bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu. On je pravi lav”, poručio je Ćiro.

Blažević vjeruje da će Hrvatska pobijediti Rusiju jer smatra da je ogromna razlika u kvaliteti dviju reprezentacija, pa nikakva razina fanatizma Rusije ne može nadomjestiti klasu. Kaže isto da su Englezi vrlo opasni protivnici.

“Otvoreno je pitanje tko će dalje – Švedska ili Engleska, ja bih Englesku, a šanse Englezima u susretu s Hrvatima su toliko koliko mišu da se najede u voćarskoj radnji”, kazao je Ćiro.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari