SVETOGRĐE: Cijeli dan izgovaraš laži, a onda se pričestiš pred patrijarhom

6

Opet svetogrđe. Cijeli dan izgovaraš laži i to pred cijelom javnošću a onda odlaziš na pričešćenje pred patrijarha. Taj isti svetogrdni pričesnik kaže da im je nametnut rat. Žao mi je srpskih majki što oplakuju sinove i još mi ih je žalije što ih tješe oni koji su ih tjerali u rat i u pogibiju. Tješe ih lažima i još ih jedanput tako ubijaju.

A ironija je doživjela vrhunac kad je “pričesnik” Dodik rekao da u RS-u mogu živjeti svi koji poštuju zakone. On po toj tvrdnji mora iseliti iz RS-a jer ne poštuje ni ljudske, ni zakonske, ni Božje, ni moralne zakone da i ne spominjemo zakone Ustavnoga suda.

Sve je ovo popratio propagandni program RTRS. Srpski narod zaslužuje puno više od ove predstave režima koji ojađenome puku baca prašinu u oči. A da Sveti Stjepan (Stefan) išta može progovoriti kazao bi da im Bog ovo ne uzme za zlo, komentirao je fra Mario Knezović.

Dodik: ‘Sanjam dan kad ćemo se ujediniti s maticom Srbijom’

facebook komentari

 • kvaternik

  ovakovi se u srpskoj i pričešćiju: lažljivci, mutikaše, zlikovci, huškači, mentalno okorjeli…..

 • Plavac Plavi

  Ne da se samo pričešćuju, nego vode liturgiju! Ovo smeće od patrijarha je gore od Dodika, njegova liturgija je svetogrđe,jer on i SPC, uz SANU, su idejni vođe i planeri svih srpskih agresija, ratova i genocida nad Hrvatima, Muslimanima, Crnogorcima, Makedoncima, Albancima,…!! Pravi Srbi, kojima je LAŽ i podlost, temelj svega njihovog i privatnog i javnog života!!

 • Malleus_Haereticorum

  „A da Sveti Stjepan (Stefan) išta može progovoriti kazao bi da im Bog ovo ne uzme za zlo.“

  Ne bi. Nijedan svetac ni na koji način ne bi branio pred Bogom one koji se Bogu rugaju. Svetac mučenik može moliti za oproštenje grijeha učinjenih prema njemu samome, ali ne i za pretežke grijehe prema Duhu Svetomu. Takvo što jednostavno ne dolazi u obzir.

 • Omnes Omnibus

  A po čemu to je Dodik gori od Irineja?

 • bakran

  Pitanje je više nego na mjestu!

 • Sivooki

  Bilo bi mi drago da nije tako…