Čović demantirao pojedine medijske napise kako se zasitio politike i da je lošeg zdravlja

  0

  Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović izjavio je danas u Mostaru kako mu ne pada na pamet da se povuče s bilo koje dužnosti.

  “Dragan Čović to nikada nije uradio, a najmanje će to uraditi kao predsjednik HDZ-a BiH”, zaključio je on odgovarajući na pisanja pojedinih medija kako se povlači iz aktivne politike. Demantirao je i pojedine medijske napise kako se zasitio politike i da je lošeg zdravlja.

  “Naprotiv, jako sam dobrog zdravlja, a što se tiče mog zasićenja politikom, nisam se zasitio, već, naprotiv, jako samo motiviran”, kazao je predsjednik HDZ-a BiH.

  On je pozdravio i izbor Martina Raguža za novog predsjednika HDZ-a 1990., a što se tiče ujednja dva HDZ-a kazao je: “Mi smo otvoreni za sva pitanja unutar hrvatskog naroda pa i za takva pitanja za koja nam treba jedan ozbiljan sugovornik, analiza te pravo vrijeme, a oko toga radimo već punih šest godina”.  Što se tiče razgovora s Tihićem, Čović je kazao kako je s predsjednikom SDA vrlo jasno razgovarao oko toga kako se namjerava riješiti pitanje presude “Sejdić – Finci”, čije je rješenje po njegovom mišljenju, ključ svih procesa okupljanja šestorke, četvorke i slično.

  vecernji list

  facebook komentari