Connect with us

Čović na Lagumdžijine optužbe odgovorio prije nego što ih je Lagumdžija izrekao u današnjem intervjuu

Published

on

Predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija optužio je u današnjem intervju, predsjednika HDZ BIH Dragana Čovića da zagovara treći entitet, crtanje granica i podjelu BiH. Zanimljivo je da je Čović na Lagumdžijine optužbe odgovorio prije nego što ih je Lagumdžija izrekao u intervju Feni, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

U intervjuu portalu Bljesak.info, 17. srpnja Čović je izjavio:

dragancovicb2Scenarij Zlatka Lagumdžije, koji je promašen i propao i zbog kojeg će SDP završiti kako će završiti i to nema veze s trećim entitetom ili crtanjem karata.

E sad, kako ćete nekome objasniti da nije crtanje karata kad imate deset županija, a da imate dvije, to bi bilo crtanje karata?

Ili ako kažete da imate dva entiteta i jedan distrikt to nije crtanje karata, a ako kažete da imate četiri entiteta to bi bilo crtanje karata?

To više nigdje ne prolazi. Suština je ono što sam rekao: Mi želimo BiH u međunarodno priznatim granicama, želimo je snažno decentralizirati obrnutim procesom od ovoga što oni rade i spriječiti ove tokove i centralizaciju bilo kakvih novčanih ali i svih drugih tokova koje je ova platformaška vlada mislila provesti, izajvio je Čović.

HMS.ba/kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari